Ileana din Vâlcele a murit la vârst ade 76 de ani, din cauza infecției cu coronavirus. Decesul a venit din partea Grupului de Comunicare Strategică. Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca”, a transmis un comunicat în care anunță moartea Ilenei din Vâlcele, o îndrăgită cântăreață de muzică bisericească, din comunitatea locală.

Citeste si: Coronavirus- Mai mult de 100.000 de cazuri înregistrate oficial în Statele Unite

Cântăreață din România răpusă de coronavirus: „A plecat să cânte în corul din Cer”

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă”, se arată în comunicatul emis de biserică.

Citeste si: Parcurile din București se închid începând de sâmbătă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Păstorul bisericii a menționat: „pasiunea ei pentru minune”, va rămâne un reper pentru toată lumea.

„A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, s-a mai scris în comunicat.

Citeste si: Costin Gheorghe, a 12- a zi în autoizolare din cauza epidemiei de coronavirus! ”Mă simt cu adevărat captiv”

Cântăreață din România răpusă de coronavirus

Decesul Ilenei a fost anunțat joi de Grupul de Comunicare Strategică, cântăreața fiind a 18-a victimă răpusă de coronavirus. A fost transferată în secția ATI a Spitalului Boli Infecțioase Cluj și suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Citeste si: Coronavirus Romania- Alte 160 de cazuri de îmbolnavire. La ATI sunt internati 34 de pacienti, 25 sunt in stare grava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si