Cântăreața de muzică populară a dezvăluit pe contul său de Instagram de ce nu a fost prea activă pe rețelele de socializare, recent. Angela Rusu s-a pozat pe patul de spital și a scris un scurt mesaj pentru admiratori.

Artista Angela Rusu a trecut printr-o operație dificilă, însă asigură pe toată lumea că acum se simte bine și în curând va reveni la activitățile obișnuite.

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Artista a suferit o intervenție chirurgicală

"Bună ziua, prieteni, și LA MULȚI ANI celor care poartă numele Sfintei Marii!

După cum ați observat, nu prea am mai postat în ultima vreme. Am avut ceva probleme de sanatate si m-am concentrat mai mult pe acestea. Ieri trebuia să fiu la un botez la Târgu Mures, azi la Fiii comunei Bonțida. Îmi pare rău pentru public, dar sănătatea este prioritară.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vineri am avut o intervenție chirurgicală destul de complicată. Totul a decurs normal.
Țin să mulțumesc Bunului Dumnezeu care mi-a ascultat rugăciunile dar și echipei de medici condusă de dn-ul prof.

dr. Nicolae Crișan pentru tot procedeul, d-lui Ionel Ciobanu care a fost alături de mine și care m-a monitorizat și, nu in ultimul rând, d-lui Adrian Bartoș care m-a consiliat.

Citește și: VIDEO| Cântăreața Angela Rusu, în stare de șoc după ce restaurantul ei a ars! Focul ar fi fost pus intenționat

Mâine cred ca voi fi externată, iar de weekendul viitor o să-mi reiau activitatea normal, ca și până acum.

Vă iubesc și vă mulțumesc cț sunteți alături de mine! DUMNEZEU ESTE MARE, doar trebuie să aveți încredere în EL! Doamne ajută!", a scris Angela Rusu pe Instagram.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si