Close sidebar
Close sidebar

Cantareata Marina Scupra, condusa pe ultimul drum, in ropote de aplauze! Fiica ei nu a venit la inmormantare

Slujba de inmormantare s-a incheiat. Cei care au venit sa isi ia ramas bun de la Marina Scrupa au aplaudat-o pe artista.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Cei de la cancan.ro noteaza ca sotul Marinei Scupra, Claudiu Pitigoi, a trecut prin clipe grele atunci cand sicriul cu trupul neinsufletit al sotiei sale a fost coborat in pamant. El nu a mai rezistat si s-a prabusit efectiv la pamant sub privirile celor care erau prezenti la inmormnatare. Fost sportiv de performanta, Claudiu Pitigoi a reusit sa se tina tare pana cand durerea uriasa l-a doborat efectiv.

Cantareata Marina Scupra este inmormantata in aceste momente. Este condusa pe ultimul drum discret de cativa apropiati si rude.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Marina Scupra a murit duminica. Artista a aflat acum 3 luni ca are o boala nemiloasa. Putini au stiut ca a suferit aceasta avea cancer. Din pacate, fiica ei, de 26 de ani, aflata la studii in strainatate nu a putut sa vina la inmormantarea mamei ei.

 Artista nu mai aparuse de multa vreme la televizor, insa era profesoara la Scoala Populara de Arta din Constanta. Mai mult, Scupra muncea la un nou album, care sa contina slagare mai vechi si creatiile actuale.

Cantareata a marturisit, intr-un interviu, ca ii pare tare rau ca in noua industrie muzicala nu mai e loc pentru generatia ei.

”Eu si colegii mei de generatie suntem tristi ca ne vedem si ne auzim atat de rar.

Industria muzicala romaneasca este foarte bine organizata, foarte bine pusa la punct, dar nu pentru noi. Pentru alta generatie, da, ma bucur pentru ei. Daca s-ar gasi si pentru noi oameni sa ne prooveze si sa ne ajute, sa ne faciliteze aparitia, ar fi extraordinar”, declara in urma cu doi ani Marina Scupra intr-un interviu pentru Radio Suflet drag, potrivit Click.ro

”Proiecte ar fi, ideea ar fi sa gasesc si oameni care sa ma ajute sa le pun in practica.

Pregatesc niste piese noi, care mi-as dori sa apara pe un album nou, alaturi de slagarele mele mai vechi. Pentru sufletul meu mi-as dori sa apara acest album. Eu lucrez, fac piesele, le inregistrez”, mai spunea Marina.

Artista a fost diagnostica cu cancer in luna aprilie, iar dupa 3 luni de lupta cu boala, s-a stins. Avea numai 49 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI