Cântăreața Nicki Minaj urma să susțină un spectacol în Marea Britanie sâmbătă seara și a postat imagini pe rețelele de socializare cu ea fiind interogată de oficialii olandezi.

Citește și: Cum arată avocata de 60 de ani care ar putea câștiga Miss Universe Argentina. "Nu s-a mai văzut așa ceva!"- FOTO

Poliția olandeză a confirmat AFP că a reținut o americancă de 41 de ani, dar a refuzat să confirme că este vorba despre Minaj, conform politicii standard.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În timpul transmisiei live pe Instagram, artista cunoscută pentru piesa „Anaconda” a spus că i s-a cerut „să urce în această dubă [de poliție] și să meargă la secție fără niciun avocat prezent”.

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

„Nu confirmăm niciodată identitatea unei persoane aflate în arest, dar putem confirma că am arestat o femeie de 41 de ani suspectată că a încercat să exporte droguri ușoare în altă țară”, a declarat pentru AFP Robert Kapel, purtătorul de cuvânt al poliției militare, conform VOA News.

Kapel a declarat ulterior pentru agențiile de presă că suspectul a fost eliberat după plata unei amenzi „rezonabile”.

Nicki Minaj a mai susținut că cineva care lucra pentru securitatea aeroportului i-a cerut să dea o „declarație fără un avocat prezent” după ce au găsit niște țigări în „gențile pe care nu erau autorizați să le ia”.

„Au încercat tot ce le stă în putință să ÎNCERCE să oprească acest turneu”, a scris ea într-un tweet, înainte de a susține că încercau să „planteze lucruri” în bagajele ei.

De asemenea, ea a făcut public un videoclip pe Instagram în care apare un bărbat care îi spune că polițiștii trebuie să-i verifice mai atent bagajele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si