Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cântăreața Nicki Minaj, arestată pe aeroportul din Amsterdam, pentru deținere de droguri. A fost eliberată ulterior

Cântăreața americancă Nicki Minaj a fost reținută pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, sub suspiciunea că deține droguri ușoare, înainte de a fi eliberat cu o amendă, a informat sâmbătă presa olandeză.

Sorin Negru,

Cântăreața Nicki Minaj urma să susțină un spectacol în Marea Britanie

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol

„Nu confirmăm niciodată identitatea unei persoane aflate în arest, dar putem confirma că am arestat o femeie de 41 de ani suspectată că a încercat să exporte droguri ușoare în altă țară”, a declarat pentru AFP Robert Kapel, purtătorul de cuvânt al poliției militare, conform VOA News.

Kapel a declarat ulterior pentru agențiile de presă că suspectul a fost eliberat după plata unei amenzi „rezonabile”.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicki Minaj a mai susținut că cineva care lucra pentru securitatea aeroportului i-a cerut să dea o „declarație fără un avocat prezent” după ce au găsit niște țigări în „gențile pe care nu erau autorizați să le ia”.

„Au încercat tot ce le stă în putință să ÎNCERCE să oprească acest turneu”, a scris ea într-un tweet, înainte de a susține că încercau să „planteze lucruri” în bagajele ei.

De asemenea, ea a făcut public un videoclip pe Instagram în care apare un bărbat care îi spune că polițiștii trebuie să-i verifice mai atent bagajele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI