Close sidebar
Close sidebar

Cantareata Susan Boyle, atacata de 15 huligani, in statia de autobuz: "Aruncau cu pietre in ea si ii strigau ca e o urata!"

Susan Boyle, cantareata care a devenit faimoasa in urma cu mai multi ani, gratie vocii sale de aur, a trecut printr-un episod traumatizant.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artista a fost atacata in statia de autobuz de 15 huligani. In timp ce o atacau o strigau "C**va urata!", scrie telegraph.co.uk.

Din fericire, Susan Boyle a scapat nevatamata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In timp ce asteptam autobuzul, au aruncat cu o sticla spre capul meu. Din fericire, nu m-au nimerit. Ar fi fost foarte dureros daca se intampla asta. Asa fac ei, ataca cei mai vulnerabili oameni", a povestit ea, ulterior.

Cantareata, care sufera de sindromul Asperger, a declarat pentru Sunday Mirror ca a fost la un pas sa cheme politia. Boala de care sufera ea este o forma de autism, care o face foarte sensibila si ii creaza probleme de socializare.

Un martor a povestit ca era in autobuz cand s-a intamplat totul. "Aruncau cu pietre si diverse lucruri in timp ce o injurau. "De ce nu iti pui niste ochelari, c***a urata", ii strigau.

Este scandalos".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI