David Olney avea 71 de ani. Potrivit BBC News, Olney stătea pe scaun în timpul recitalului. În mijlocul melodiei, artistul a tăcut și și-a aplecat capul, rămânând cu bărbia la piept.

Spectatorii și instrumentiștii nu au realizat inițial ce pățise artistul. Au crezut că a făcut o pauză, însă după câteva momente și-au dat seama că Olney nu mai este conștient. Colegii săi l-au întins pe scenă.

Imediat au început manevrele de resuscitare, însă artistul era deja decedat.

În melodia pe care o interpreta, acesta avea un dialog muzical cu Amy Rigby, solista de la 30A Songwriters Festival. Șocată de cele întâmplate, cântăreața a povestit secvența tragică la care a luat parte.

Citeste si: Un soldat în vârstă de 41 de ani a fost găsit spânzurat la unitatea militară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 24 ianuarie minivacanță. Bugetarii și elevii se vor bucura de un weekend prelungit

„Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”, a scris Rigby pe Facebook.

Citeste si: O femeie a fost salvată de jandarmi din mijlocul râului Dâmbovița după ce a încercat să se sinucidă

David Olney a devenit cunoscut publicului ca membru al trupei X-Rays. A abordat stilurile folk-rock și americana. Pe parcursul carierei sale, Olney a înregistrat 20 de albume de studio și a avut colaborări cu artiști precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Sursele mai arată că un atac de cord i-a provocat lui David Olney decesul.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si