Close sidebar
Close sidebar

Cântărețul american David Olney a murit pe scenă, în timpul unui festival

Cântăreţul şi compozitorul David Olney a murit în timpul festivalului care avea loc în statul american Florida.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

David Olney avea 71 de ani. Potrivit BBC News, Olney stătea pe scaun în timpul recitalului. În mijlocul melodiei, artistul a tăcut și și-a aplecat capul, rămânând cu bărbia la piept.

Spectatorii și instrumentiștii nu au realizat inițial ce pățise artistul. Au crezut că a făcut o pauză, însă după câteva momente și-au dat seama că Olney nu mai este conștient. Colegii săi l-au întins pe scenă.

Imediat au început manevrele de resuscitare, însă artistul era deja decedat.

În melodia pe care o interpreta, acesta avea un dialog muzical cu Amy Rigby, solista de la 30A Songwriters Festival. Șocată de cele întâmplate, cântăreața a povestit secvența tragică la care a luat parte.

Citeste si: Un soldat în vârstă de 41 de ani a fost găsit spânzurat la unitatea militară

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: 24 ianuarie minivacanță. Bugetarii și elevii se vor bucura de un weekend prelungit

„Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”, a scris Rigby pe Facebook.

Citeste si: O femeie a fost salvată de jandarmi din mijlocul râului Dâmbovița după ce a încercat să se sinucidă

David Olney a devenit cunoscut publicului ca membru al trupei X-Rays. A abordat stilurile folk-rock și americana. Pe parcursul carierei sale, Olney a înregistrat 20 de albume de studio și a avut colaborări cu artiști precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Sursele mai arată că un atac de cord i-a provocat lui David Olney decesul.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI