Fanii muzicii pop sunt triști. Un celebru cântăreț a pierit. El a fost găsit mort în propria casă. Anunțul despre trecerea artistului în neființă a fost făcut de membrii familiei.

Citește si: VIDEO| Un turist străin a murit după ce a fost lovit de trăsnet. Bărbatul se afla alături de zeci de persoane

Artistul a pierit la doar 41 de ani.

Familia acestuia a făcut teribilul anunț potrivit căruia cântărețul a fost găsit fără suflare în locuința sa.

Doliu în muzica pop

Darius Campbell Danesh a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Rochester, Minnesota.

„Cu mare tristețe anunțăm moartea lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost găsit fără răspuns în pat, în apartamentul său din Rochester, Minnesota și a fost declarat mort după-amiaza de către biroul local al examinatorilor medicali”, a transmis familia printr-un comunicat, scrie playtech.ro.

Citește si: Doliu în lume teatrului românesc! A murit actorul Alexandru Lulescu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare că Darius a trecut la cele veșnice pe 11 august 2022. Decesul lui a fost pronunțat în aceeași zi, după amiază. Poliția locală a anunțat apropiații vedetei că nu există circumstanțe suspecte.

Și fosta lui soție, după ce a aflat veștile, a făcut public un mesaj trist pe rețelele de socializare.

„Nu sunt cuvinte care să exprime ceea ce simt, Darius. Doar iubire.

Am găsit paradoxul: dacă iubești pe cineva atât de mult încât te doare atunci nu va mai exista durere, ci doar și mai multă iubire.”, a scris ea, potrivit aceleiași surse.

Citește si: Moarte cumplită aleasă de un funcționar din Botoșani

Cântărețul a devenit celebru datorită emisiunii Popstars în 2001 și a apărut mai apoi în fața fanilor și în primul Pop Idol. Fanii cântărețului au fost șocați și profund îndurerați când au auzit vestea tristă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Darius Campbell-Danesh a fost un cântăreț scoțian, compozitor, muzician, actor și producător de film. Sub numele Darius, a înregistrat două albume de studio, Dive In și Live Twice, ambele ajungând în top 40 în UK Albums Chart. Single-ul său de debut, „Colourblind”, a ajuns pe locul 1 în UK Singles Chart în 2002.

Solistul irlandez a acumulat un total de cinci hituri de top zece în Marea Britanie, iar albumul său de debut a câștigat de asemenea discul de platină și a fost apreciat chiar de către cei mai exigenți critici.

Vedeta a cochetat anterior și cu teatrul, apărând în „Chicago” ca Billy Flynn, precum și în „Guys And Dolls” și „Gone With The Wind”.

Citește si: „Am simțit ca mama mea va muri”. Betty Salam, mărturii cutremurătoare despre copilăria fără mamă. Ce semne a lăsat lipsa Fănicăi 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si