Cântărețul de trap, Alberto Grasu,  s-a ales cu dosar penal, după ce s-a filmat în timp ce trage cu un pistol, apoi a postat videoclipul pe rețelele de socializare. Arma este una neletală, însă nu este supusă autorizării.

Citește și: Un bărbat a împușcat o fetiță de șase ani și pe părinții ei, după ce mingea copilului ar fi ajuns în curtea lui

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în ziua de 25 aprilie privind săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor de către un utilizator al unui cont în mediul online.
„Totodată, arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept", a transmis prin intermediul unui comunicat de presă IPJ Buzău.

Polițiștii au confiscat arma care ar fi fost deținută în mod legal de unchiul tânărului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mireasă căutată de poliție după ce a tras focuri de armă la propria nuntă. De ce a dispărut fără urmă

Cântărețul de trap s-ar afla printre cei care au vandalizat o vilă de Revelion

„  Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au

spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri”, a declarat Iancu Babu, proprietarul locației.

La patru zile după ce proprietarul s-a ales cu vila distrusă, poliţiştii au găsit o fotografie cu o parte dintre tinerii care ar fi contribuit la distrugerea vilei. Se pare că nu este prima dată când tinerii merg la o petrecere împreună şi provoacă pagube. Azi au fost aduşi la audieri mai mulţi dintre ei, printre care şi participanți minori. Cu toţii sunt cercetaţi pentru distrugere.

O mireasă este căutată de poliție după ce a tras focuri de armă la propria nuntă. De ce a dispărut fără urmă

O mireasă care și-a ieșit din minți la nunta proprie, a scos o armă cu care a tras mai multe focuri în aer. Femeia este căutată acum de poliție, deși, din fericire, nu a rănit pe nimeni.

Poliția din statul Uttar Pradesh, din nordul Indiei,  caută o femeie   de 23 de ani care a tras mai multe focuri de armă la nunta proprie, potrivit  BBC News.

Citește și:  Monica Odagiu, șoferița care a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani, s-a iubit cu Dan Bittman: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac”

Un videoclip  de pe rețelele de socializare a arătat-o pe femeie trăgând patru cartușe în aer în timp ce stătea lângă soțul ei.

Poliția locală a declarat că a înregistrat un dosar împotriva femeii, care a fost dată dispărută după incident.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În statele din nordul Indiei nu este neobișnuit să se tragă focuri de armă în timpul nunților. Adeseori aceste împușcături provoacă răni și chiar decese accidentale.

Citește și: Femeia găsită moartă în casă în Italia a fost ucisă accidental de fiul de opt ani

Conform legii indiene, oricine folosește o armă de foc „într-o manieră neplăcută sau neglijentă sau focuri de armă de sărbătoare, punând pe alții în pericol”, ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea sau o amendă sau ambele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si