Close sidebar
Close sidebar

Cântăreţul şi saxofonistul Manu Dibango, spitalizat în urmă cu câteva zile din cauza coronavirusului, a murit

Cântăreţul şi saxofonistul Manu Dibango, 86 de ani, care anunţase săptămâna trecută că a fost spitalizat din cauză că este infectat cu noul coronavirus, a murit.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anunţul a fost făcut de familia sa pe Facebook. În urmă cu câteva zile, artistul scria tot pe reţeaua de socializare că este internat şi că se simte bine. 

Citeste si: În Italia au început denunțurile! 20.000 persoane care au ieșit fără motiv din case, ”turnate” de vecini la poliție! Asta urmează și în România?

Originar din Camerun, Manu Dibango este autorul uneia dintre cele mai cunoscute melodii, "Soul Makossa" din 1972. Pentru acest album a primit Discul de Aur în Statele Unite, fiind primul artist african în această postură.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Cozi pentru teste şi tratament pentru Covid-19, la Marsilia

Citeste si: Granițele, luate cu asalt. Zeci de mii de români au intrat, dar au și ieșit din țară

Dibango l-a acuzat pe Michael Jackson de plagiat pentru un fragment muzical de pe albumul "Thriller". În final, a fost stabilit un acord financiar. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI