Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă, după ce Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat că face lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele din reţeaua primară.   

De asemenea, 15.000 de apartamente din sectorul 1 au rămas fără apă caldă pe termen nelimitat din cauza unor probleme la CET Grivița. Pentru aproximativ 25 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 3 şi 7 iulie 2023, ora 23.00.

Citește și: VIDEO- Chirii uriașe pentru fanii Neversea. Vor trebui să scoată mulți bani din buzunar pentru cazări

Lucrări de reparaţii se vor realiza și în zona Calea 13 Septembrie din sectorul 5, unde se vor înlocui aproximativ 20 de metri de conductă. Pentru aproximativ 48 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 3 şi 7 iulie 2023, ora 23.00. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: 600 de blocuri au rămas fără apă caldă în București. Nicușor Dan: „Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Nicușor Dan: „Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că există 600 de blocuri fără apă caldă, în București, adică 7% din cei care fac parte din sistemul centralizat. Chiar și așa, primarul consideră ca bucureștenii vor avea parte de o iarnă viitoare mai bună: „Ceea ce important este că iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”.

Citește și: VIDEO- Canicula lovește Capitala: Disconfort termic și călătorii sufocante în mijloacele de transport

Nicușor Dan a declarat pentru B1 TV că:  „Sunt 600 (de blocuri) din 8.000, asta înseamnă 7%. Într-adevăr, dacă ai ghinionul să fii în cei 7%, nu e foarte plăcut. Am păţit-o şi eu azi-dimineaţă. Din aceste 600 sunt vreo 200 care sunt generate de acest conflict de la Sectorul 1 şi de nefuncţionarea CET Griviţa.

CET Griviţa, care e gestionată de Consiliul Local Sector 1 şi de Primăria Sector 1, dă doar 3% din cantitatea de energie termică a Bucureştiul numai că, în situaţia în care conductele sunt aşa de vechi, e important ca sursa de căldură să fie aproape. Deci cele 15.000 de apartamente care sunt acoperite de CET Griviţa, când funcţionează CET Griviţa nu au probleme, altfel noi trebuie să aducem apă tocmai de la capătul bulevardului Timişoara. Este o oarecare distanţă”.

Citește și:  Un primar din Mexic s-a căsătorit cu un crocodil: "Nu poţi avea o căsătorie fără dragoste!"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nicușor Dan a mai explicat că, în Sectorul 1, se poate vorbi despre  un blocaj administrativ.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si