Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mii de pelerini vin să se roagă la Racla Sfintei Parascheva

„De astăzi și până duminică vor fi cele mai aglomerate zile ale pelerinajului. S-au închinat până acum la moaștele Sfintei Parascheva peste 130.000 de persoane, iar timpul de așteptare începe să fie din ce în ce mai lung. Sunt la rând acum peste 6.000

de oameni, asta înseamnă un timp de așteptare de aproximativ 6-7 ore, iar așteptarea va fi din ce în ce mai lungă, având în vedere că ne apropiem de ziua în care este sărbătorită Sfânta Parascheva.

De acum sunt așteptați să sosească cei mai mulți pelerini pentru că majoritatea vor să ajungă la Raclă în preajma zilei de 14 octombrie. De altfel, sunt foarte mulți oameni care se vor așeza la rând mâine, tocmai pentru a ajunge să se inchine la moaștele Sfintei Parascheva chiar de ziua ei, pentru că spun credincioșii în acea zi puterile Cuvioasei sunt mai mari și face minuni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De altfel, autoritățile estimează că mâine și sâmbătă timpul de așteptare va ajunge și la 20 de ore.

Sunt peste 600 de voluntari pregătiți să îi ajute pe credincioșii care stau la rând. Până acum, de exemplu, au fost peste 130 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În total, pe toată perioada pelerinajului, sunt așteptați să ajungă în capitala Moldovei peste 350.00 de pelerini din toate colțurile țării, dar și de peste hotare.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si