Captura de LUX a politistilor de frontiera. O limuzina de 110.000 de euro a fost confiscata. De ce a fost saltat bolidul
Politistii de frontiera ieseni au indisponibilizat un bolid ce valoreaza peste 100.000 de euro si despre care au primit informatii ca ar fi fost furat din Germania. Reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi sustin ca masina a fost indisponibilizata dupa ce soferul acesteia, un cetatean italian, a încercat sa intre în tara noastra prin punctul de trecere al frontierei de la Sculeni.
Este vorba de un BMW 730D, ce a fost declarat furat în Germania si a carui valoare se ridica la 110.000 de euro. „În data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control la trecerea frontierei, cetateanul italian Carmelo C., în vârsta de 53 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 730D, an de fabricatie 2016, înmatriculat în Germania. La control, politistii de frontiera au solicitat conducatorului auto si actele masinii. Acesta a prezentat un contract de închiriere, încheiat în data de 05 septembrie a.c., între o firma de închirieri auto din Germania si un alt cetatean italian, despre care a declarat ca este varul lui”, au precizat politistii ieseni.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi sustin ca masina a fost indisponibilizata dupa ce soferul acesteia, un cetatean italian, a încercat sa intre în tara noastra prin punctul de trecere al frontierei de la Sculeni, mai arata publicatia.

Este vorba de un BMW 730D, ce a fost declarat furat în Germania si a carui valoare se ridica la 110.000 de euro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

„În data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control la trecerea frontierei, cetateanul italian Carmelo C., în vârsta de 53 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 730D, an de fabricatie 2016, înmatriculat în Germania.

La control, politistii de frontiera au solicitat conducatorului auto si actele masinii. Acesta a prezentat un contract de închiriere, încheiat în data de 05 septembrie a.c., între o firma de închirieri auto din Germania si un alt cetatean italian, despre care a declarat ca este varul lui”, au precizat politistii ieseni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si