Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Captură record de droguri în Argeș. Polițiștii au găsit 230.000 de comprimate ecstasy ascunse într-o remorcă

Cea mai mare captură de pastile ecstasy din România a fost făcută în Argeș. Drogurile de mare risc ar fi fost ascunse într-o parcare și sunt evaluate la aproximativ 4 milioane de euro.

Redactia Stirile Kanal D,

Captură record de droguri în Argeș. Polițiștii au găsit 230.000 de comprimate ecstasy ascunse într-o remorcă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Captură record de substanțe psihoactive în Argeș

„Se pare că drogurile ar fi fost ascunse într-o remorcă dintr-o parcare privată din județul Argeș și urmau să fie vândute pe piața neagră. Doar că polițiștii au intrat pe fir și au dat planurile grupării infracționale peste cap.

În urma perchezițiilor au fost găsite 230.000 de comprimate ecstasy, estimate la o valoare de peste 4 milioane de euro. Doi cetățeni străini se pare că au fost cei care le-au ascuns acolo. Doi cetățeni străini care stăteau într-o comună din Argeș fără forme legale și care acum au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai mult, în urma anchetei, polițiștii trebuie să determine dacă există o legătură între acești bărbați și gruparea care a introdus în țară nu mai puțin de 186 de kilograme de heroină prin portul Constanța.”, transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI