Polițiștii au confiscat de la un bărbat din județul Mureș 800 de kilograme de trufe. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență. Bărbatul se afla la volan într-o autoutilitară înmatriculată în Harghita, dar a fost oprit în Sascut, județul Bacău.  

”Din verificările efectuate a reieşit faptul că în interiorul autoutilitarei se aflau mai multe cutii în care erau depozitate trufe, iar pentru acestea conducătorul autoutilitarei, angajat al unei societăţi comerciale de profil, din judeţul Harghita, nu a putut prezenta un aviz de însoţire sau alte documente care să ateste proveniență legală a mărfii. 

Citește și: Un bărbat a fost prins de jandarmi cu patru kilograme de trufe într-o pădure

Poliţiştii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării a cantităţii de 836 kilograme trufe în valoare de peste 200.000 lei şi predarea acesteia Ocolului Silvic Căiuţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Societatea în cauză a fost sancţionată cu amendă în valoare totală de 5.000 lei. 

Citește și: Secretele afacerii cu trufe. Cum poți produce și vinde cu succes ciuperca cu preț de caviar

Un bărbat a fost prins de jandarmi cu patru kilograme de trufe într-o pădure

Un bărbat de 37 de ani din Bacău a fost prins de jandarmi la trufe.

Acesta se afla în pădurea din comuna Pâncești. Bărbatul era însoțit de patru câini care să îl ajute să găsească ciupercile.

Citește și: Doi adolescenți din Maramureș s-au rătăcit în pădure. Salvamontiștii au intervenit

Asupra lui au fost găsite patru kilograme de trufe. În urmă cu câteva zile, jandarmii au prins în aceeași zonă mai multe persoane care foloseau câini pentru găsirea trufelor.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 2 mii de lei, iar trufele au fost predate silvicultorilor. 

Un bărbat din Neamț a aflat la Buzău care e amenda pentru o sacoșă de trufe culese ilegal

Un bărbat din județul Neamț a descoperit o metodă spre îmbogățire într-o pădure din județul Buzău. Acesta recolta de aici trufe pe care le vindea cu 1.000 de euro kilogramul.

Polițiștii din Grebanu au depistat într-o zonă împădurită din comuna Podgoria un bărbat, de 31 de ani, din Neamț, în timp ce recolta trufe.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si:  Grătar la pădure, start ideal de săptămână

În urma controlului și verificărilor specifice, polițiștii au descoperit asupra bărbatului 2,318 kilograme de trufe negre, care ar fi fost recoltate din  fondul forestier, fără autorizație.
Polițiștii au confiscat cantitatea de trufe și au predat-o specialiștilor din cadrul olcolului Silvic Râmnicu Sărat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si