Bărbatul a fost prins în trafic de polițiștii din Călărași. La vederea autorităților, acesta a încercat să fugă, însă, a fost blocat în trafic.

Român condamnat în Italia, prins în traficul din Călărași

Inculpatul fusese condamnat de judecătorii italieni la 3 ani, 11 luni și 17 zile de închisoare pentru mai multe infracțiuni de furt, vătămare corporală și primire de bunuri furate.

De asemenea, pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare și fusese dat în urmărire din data de 31 mai.

Citește și: Închisoare, timp de doi ani și jumătate, pentru un bărbat care a ucis un câine, în Sibiu

Astfel, miercuri după-amiază, acesta fusese zărit de polițiști când conducea un autoturism pe Bulevardul Cuza-Vodă din Călărași.

Citește și: Managerul morgii de la Harvard, acuzat că fura cadavre și vindea părți din ele online

IPJ Călărași a transmis că: „La vederea autoturismelor de poliţie, persoana urmărită a încercat să se sustragă, fugind cu autoturismul, dar după aproximativ 100 de metri s-a reuşit blocarea şi imobilizarea autoturismului şi reţinerea bărbatului”.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrieri sub semnătură privată și uz de fals

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost trimis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Călărași.

Un primar a fost trimis în judecată pentru asfaltarea unor drumuri înainte de a obţine toate documentele legale necesare

Un primar dintr-o comună a fost trimis în judecată pentru asfaltarea unor drumuri înainte de a obţine toate documentele legale necesare. Întâmplarea a avut loc în Buzău.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un primar dintr-o comună buzoiană  a fost trimis în judecată  pentru asfaltarea unor drumuri înainte de a obţine toate documentele legale necesare pentru lucrările efectuate.

Citește și:  Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

Primarul comunei Cochirleanca, Nicolae Stanciu, aflat la al doilea mandat, este acuzat de procurori că în mandatul trecut ar fi asfaltat ilegal trei străzi din comună. Edilul ar fi încheiat cu o societate din Buzău două contracte de asfaltări în decembrie 2018 şi ianuarie 2019 iar la finele lunii mai 2019 societatea respectivă ar fi început asfaltarea drumurilor săteşti fără a mai aştepta obţinerea autorizaţiei de construcţie.

Ce au transmis autoritățile

„Instanţa dispune începerea judecării cazului în ceea ce îi priveşte pe Nicolae Stancu, primar al UAT Cochirleanca, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public, în formă continuată (2 acte materiale), faptă prevăzută şi pedepsită de art.341, alin. (1) din Codul penal, cu aplic. art. 35, alin. (1) din Codul penal, constând în aceea că, în calitate de primar şi reprezentant al UAT Cochirleanca la semnarea contractului nr. 8287/10.12.2018 având ca obiect “lucrări covor asfaltic DS3, DS41 – sat Boboc şi DS10, DS11, DS12, DS36 şi DS38 – sat Cochirleanca” şi a contractului nr. 3487/09.05.2019 având ca obiect “lucrări covor asfaltic DS2, DS5, DS9, DS11 – sat Roşioru şi DS8, DS9 – sat Cochirleanca” contracte încheiate între această instituție în calitate de achizitor şi S.C.

LEU AQUACULTURA S.R.L. în calitate de executant, în perioada 22.05.2019 – 06.06.2019 a efectuat lucrări de reabilitare a drumului public fără autorizație de construcţie eliberată în condiţiile legii”, se arată în încheierea şedinţei de judecată din camera preliminară a Judecătoriei Râmnicu Sărat.

Citeste si:  Cum a reușit un bărbat de 36 de ani să păcălească 250 de persoane! A reușit să strângă aproape 25.000 de euro mințind- kanald.ro

Citeste si:  Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si:  Jador se retrage din muzică! Anunț de pe patul de spital: „În cazul în care nu o să mai fiu, vă las vouă muzica mea”- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Tinere forțate să facă amor pe bani la Timișoara. Polițiștii și procurorii DIICOT au descins la mai multe adrese

De asemenea, proprietarul societăţii cu care Primăria Cochirleanca a încheiat contractele de lucrări de asfaltare ale celor trei drumuri săteşti este trimis în judecată pentru efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public, în formă continuată.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  O persoană depistată pentru contrabandă a fost prinsă de polițiști

Decizia magistraţilor de la Judecătoria Râmnicu Sărat nu este definitivă şi a fost deja contestată de primarul comunei Cochirleanca care susţine că a demarat lucrările pentru că drumurile devenise impracticabile din cauza ploilor iar sătenii nu mai aveau pe unde circula.

Citeste si:  „Nu cred că există femeie să fi fost pe barosăneală și acum să tragă la sărăcie.” Ce a spus Dana Budeanu despre Valeriu Gheorghiță- kfetele.ro

Citeste si:  "Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață" Jador, anuntul cu care si-a socat fanii!- radioimpuls.ro

Citește și:  Cine este Vlad Obu? Celebrul tiktoker a fost săltat de mascați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si