Unul dintre șefii mafiei napolitane, Luigi Cacciapuoti, a fost arestat de carabinieri vinerea trecută, după ce a a fost localizat din cauza câinelui iubitei sale, un caniș care se afla la fereastra locuinței.

Luigi Cacciapuoti, șeful mafiei din Napoli, prins de carabinieri după ce câinele l-a dat de gol

Carabinierii au transmis printr-un comunicat de presă „sfârşitul unei urmăriri de mai multe luni”. 

Cacciapuoti, în vârstă de 64 de ani, unul dintre șefii mafiei napolitane, a fugit din februarie după ce fusese condamnat la 15 ani de nchisoare pentru „asociere de tip mafiot”, potrivit Le Figaro.

Citește și: VIDEO- „Împăratul” din mijlocul domnitorilor. "Dacă face, pot să-i spun și rege"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma unei anchete coordonate de carabinieri și supervizată de Direcția Antimafia din districtul Napoli, s-a stabilit faptul că Luigi Cacciapuoti se afla într-o zonă situată în apropierea comunei Villarca, aflată la periferia Napoli, în Campania. Cu toate acestea, inculpatul a fost de negăsit.

Cum a ajuns Luigi Cacciapuoti să fie arestat după ce câinele l-a dat de gol

Autoritățile italiene au căutat luni de zile variante pentru a-l găsi și reține pe succes.

Citește și: Polițiștii de la mai multe penitenciare din țară protestează și refuză să intre în tură pentru că au depășit plafonul de ore de muncă: „Promisiuni false”

În una din zile, în timp ce patrulau pe străzile din Villarca, carabinierii au observat un câine mic și alb care „privea de la o fereastră pe jumătate închisă a unei vile mari”.

Câinele era, de fapt, însoțitorul fidel al iubitei capului mafiot. După ce identitatea cățelului a fost confirmată, polițiștii au decis să înconjoare vila suspectului, pentru a-l aresta.

Inculpatul nu a opus rezistență. Acesta a fost arestat în timp ce era „lungit pe marginea piscinei” și citea un articol despre Camorra din Ponticelli. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si