Close sidebar
Close sidebar

Capul mafiei din Napoli, săltat de carabinieri din cauza propriului câine. Cum l-a dat patrupedul de gol

Luigi Cacciapuoti, unul dintre liderii Camorrei a fost săltat din vila sa luxoasă după luni de cercetări. Cel care l-a dat de gol pe italian a fost chiar câinele iubitei sale. Patrupedul a fost recunoscut de autorități la fereastra vilei acestuia.

Maria Stiuca,

Capul mafiei din Napoli, săltat de carabinieri din cauza propriului câine

[Sursa foto: Capturi Twitter/ X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre șefii mafiei napolitane, Luigi Cacciapuoti, a fost arestat de carabinieri vinerea trecută, după ce a a fost localizat din cauza câinelui iubitei sale, un caniș care se afla la fereastra locuinței.

Luigi Cacciapuoti, șeful mafiei din Napoli, prins de carabinieri după ce câinele l-a dat de gol

Carabinierii au transmis printr-un comunicat de presă „sfârşitul unei urmăriri de mai multe luni”. 

Cacciapuoti, în vârstă de 64 de ani, unul dintre șefii mafiei napolitane, a fugit din februarie după ce fusese condamnat la 15 ani de nchisoare pentru „asociere de tip mafiot”, potrivit Le Figaro.

Citește și: VIDEO- „Împăratul” din mijlocul domnitorilor. "Dacă face, pot să-i spun și rege"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urma unei anchete coordonate de carabinieri și supervizată de Direcția Antimafia din districtul Napoli, s-a stabilit faptul că Luigi Cacciapuoti se afla într-o zonă situată în apropierea comunei Villarca, aflată la periferia Napoli, în Campania. Cu toate acestea, inculpatul a fost de negăsit.

Cum a ajuns Luigi Cacciapuoti să fie arestat după ce câinele l-a dat de gol

Autoritățile italiene au căutat luni de zile variante pentru a-l găsi și reține pe succes.

Citește și: Polițiștii de la mai multe penitenciare din țară protestează și refuză să intre în tură pentru că au depășit plafonul de ore de muncă: „Promisiuni false”

În una din zile, în timp ce patrulau pe străzile din Villarca, carabinierii au observat un câine mic și alb care „privea de la o fereastră pe jumătate închisă a unei vile mari”.

Câinele era, de fapt, însoțitorul fidel al iubitei capului mafiot. După ce identitatea cățelului a fost confirmată, polițiștii au decis să înconjoare vila suspectului, pentru a-l aresta.

Inculpatul nu a opus rezistență. Acesta a fost arestat în timp ce era „lungit pe marginea piscinei” și citea un articol despre Camorra din Ponticelli. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI