Polițiștii au făcut o descoperire terifiană într-o zonă împădurită din parc, un un loc popular pentru familii și sportivi. După ce personalul parcului i-a ajutat pe polițiști să găsească capul femeii, agenții au mai depistat astăzi și alte părți ale corpului în parcul Buttes-Chaumont, unul dintre cele mai mari spații verzi situate în nord-estul capitalei Franței. 

Jumătate din corpul femeii a fost găsit într-o pungă

The Parisien a relatat că partea inferioară a trunchiului îmbibată de sânge, de sub piept până la genunchi, a fost găsită într-o pungă, împreună cu capul sub o grămadă de frunze, într-o locație îndepărtată, lângă o linie de tren. "Evident, corpul a fost tăiat și îmbrăcat. Cadavrul nu era în stare de putrefacție, ceea ce pare să ateste o moarte recentă”, a relatat o sursă anonimă.

Citește și: Caz șocant în Australia! Un taximetrist a fost ucis cu sânge rece după ce a luat doi adolescenți în mașină

Capul unei femei decapitate a fost găsit într-un parc din Paris, după ce alte părți ale corpului au fost găsite în apropiere

Capul unei femei decapitate a fost găsit într-un parc din Paris, după ce alte părți ale corpului au fost găsite în apropiere

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Cotidianul francez a adăugat că rămășițele au fost descoperite lângă o linie de cale ferată dezafectată care trece prin sudul parcului, deși acest lucru nu a fost verificat de către oficiali.

Mai mult,locația este folosită în general ca depozit pentru angajații parcului.

Victima nu a fost identificată încă, dar Parisien a relatat că era îmbrăcată în blugi albaștri cu o floare pe coapsă. Mai mult, o sursă din cadrul poliției a declarat că femeia ar fi "nord-africană" sau "europeană".

Și primarul celui de-al 19-lea arondisment, unde a fost făcută descoperirea macabră, a confirmat că muncitorii din parc au găsit rămășițele.

Polițiștii au deschis o anchetă și caută criminalii

Acum, polițiștii au deschis o anchetă pentru crimă și o operațiune majoră de căutare în acest perimetru. Totodată, o echipă de scafandri a fost chemată să cerceteze lacul.

Citește și: Crimă înfiorătoare urmată de sinucidere

Acum câteva luni, în același district a fost descoperit cadavrul mutilat al unei școlărițe de 12 ani, într-o valiză. Fata fost găsită legată în apropierea casei sale, cu semne că ar fi fost agresată sexual. În acest caz, o femeie fără adăpost din Algeria a fost acuzată că a strangulat-o pe tânără, că ar fi abuzat-o și i-ar fi mâzgălit numerele "1" și "0" pe piept în timpul oribilei încercări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si