Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a cerut ca actul constatator de deces al acesteia să fie anulat.

„Este o urmărire penală făcută pe repede-înainte fără să atingă minimul obiectului privind actul material în sine. Nu poate fi vorba de reţinerea în sarcina lui Dincă a infracţiunilor de omor atâta timp cât ele nu sunt dovedite. Am solicitat anularea actului constatator de deces urmare a celor două acte efectuate de către INML”, a declarat avocatul familiei Măceșanu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Gheorghe Dincă cere iertare. Nu o să-ți vină să crezi ce face făptașul după gratii

Dincă ar fi negat, miercuri, o parte dintre acuzații și a susținut că declarațiile din dosar au fost făcute sub presiune, a anunțat avocatul Tonel Pop, la ieșirea din sala de judecată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Dincă a spus că acest scenariu nu-i aparţine lui, i-a fost impus, i-a fost indus şi în niciun caz nu recunoaşte aceste morţi(...) şi insistă că au fost preluate fetele într-un anumit sistem şi că l-au obligat să nu spună unde şi cui le-a dat şi ce a făcut şi a fost torturat, ameninţat cu moartea şi el şi Risipiţeanu”, a spus Pop.

Citeste si: Când credeam că nu ne mai poate șoca nimic la cazul Caracal... Avocatul familiei Melencu: ”Din casa lui Dincă nu s-au luat amprente!” Procuror: ”Erau prea multe cârpe”| DEZVĂLUIRI

La ieșirea de la Tribunalul Olt, bunicul Luizei Melencu a vrut să lovească mașina care îl transporta pe Gheroghe Dincă la penitenciar, dar a fos oprit de jandarmi.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol- două fapte, omor calificat- două fapte, profanare de cadavre- două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Citeste si: Bombă în cazul Caracal. S-a descoperit adevărul: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete- Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu- în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si