Astrologii sustin ca in functie de caracteristiciile fiecarei zodii, horoscopul ii da pe anumiti barbati mai buni amanti decat altii. In fruntea clasamentului sunt sorpionii, berbecii, varsatorii, balantele si leii. 

Caracteristici zodii –Scorpionii sunt foarte priceputi in pat

Scorpionii sunt sexy, indrazneti si mereu atenti la imaginea lor. Insa, caracteristicile zodiei lor ii dau adevarati regi in pat, spunand despre ei ca sunt foarte priceputi.


Caracteristici zodii –  Berbecii au energie inepuizabila

Berbecii sunt adevarati luptatori in pat,au energie inepuizabila si o folosesc pana cand partenera ramane fara puteri. Carateristicile zodiei ii dau insa cam grabiti, trecand la actiune fara preludiu, pentru ca ei cred ca romantismele sunt inutile

 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

 


Caracteristici zodii – Leii vor sa demonstreze mereu cate ceva

Leii sunt barbati care desi au intotdeauna incredere in fortele lor, par ca vor sa demonstreze ca sunt mai buni decat toti barbatii care au fost inaintea lor. Insa, caracteristicile zodiei lor spun ca leii vor fi buni soti, nu intotdeauna amanti pentru ca le place sa se implice in relatii serioase si de durata.

Caracteristici zodii – Balantele au tehnici sexuale rafinate

Balantele sunt parteneri fideli, care cred ca sexul inseamna dragoste. Ceea ce nu este deloc rau! Isi doresc o partenera stabila cu care sa incerce tehnici sexuale exostice si rafinate.

Cracteristici zodii -Varsatorii sunt deschisi la orice propunere

Varsatorii sunt buni amanti, ei sunt mereu deschisi la orice propunere. Sunt buni in pat si se straduiesc sa satisfaca mereu orice dorinta a partenerei, indiferent cat de ciudata ar parea pentru altii.

O partida de sex cu un varsator e greu de uitat!

Caracteristici zodii- Gemenii

Gemenii sunt duplicitari si in viata de zi cu zi, dar si cand vine vorba despre sex, care este o activitate extrem de importanta pentru ei. Se pricep bine la vorbe asa ca intai isi “vrajesc” partenera pentru ca in final aceasta sa fie “posedata” si intelectual, nu doar fizic. Sunt amanti greu de uitat!


Caracteristici zodii – Fecioarele se dezlantuie langa femeia lui

Barbatii fecioare sunt amanti buni daca au o partenera stabila. Ei se dezlantuie doar langa femeia in care au incredere. Atunci insa, este un partener de sex foarte bun.

In partea cealalta a horoscopului se afla barbatii care conform caracteristicilor zodiilor sunt mai buni de soti decat de amanti. Pentru ca acestia sunt de obicei fideli, care prefera o partenera stabila, cu care reusesc sa se desfaoare in intimitate. 

 

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”- radioimpuls.ro

 

 

Caracteristici zodii – Sagetatorilor le place doar vanatoarea

Se spune despre sagetatori ca iubesc atat de mult vanatoarea incat atunci cand reusesc sa puna mana pe vanat, acesta nu-i mai incita atat de mult. Asa ca partenerele sagetatorilor se pot astepta la o relatie relativ monotona in…pat!

Caracteristici zodii- Racii se implica in relatie cu …sufletul

Racii nu sunt prea buni amanti, insa au un avantaj, ei se implica mereu cu sufletul intr-o relatie.


Caracateristici zodii – Capricornii invata de la partenera

Capricornul este un incapatanat, e lent, dar tenace. Asa suna caracteristicile acestei zodii. Asa ca, in timp, barbatii Capricorn invata ce-i face placere partenerei si incet-incet aplica. In relatiile stabile se dovedeste un amant bun.


Caracteristici zodii – Taurii sunt romantici

Femeile care-si doresc barbati romantici trebuie sa aleaga un taur. Pentru ca acestor barbati le place sa fie atenti la detalii, pentru ei conteaza foarte mult pregatirea fiecarei partide de sex si nu actul in sine.

Caracteristici zodii – Pestii sunt amanti lenesi

Pestii sunt romantici, dar lenesi. Partenera unui peste trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa stie ca in pat ea trebuie sa aiba initiativa. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si