Trei dintre autoturisme se aflau în mișcare la momentul producerii accidentului, iar celelalte două în staționare.

Carambolul din parcarea mall-ului a fost raportat autorităților bucureștene prin apel la numărul unic de urgență 112, sâmbătă, 2 aprilie, în jurul orei 16:00.

Citeste si: VIDEO| Tragedie pe râul Jiu! 21 de persoane s-au răsturnat cu bărcile din cauza curenților. Un tânăr a decedat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului dintre cele 5 autoturisme au rezultat două victime, dintr-un autoturism care se afla în mișcare. Cele două persoane în cauză au fost transportate imediat la spital unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Niciunul dintre șoferii implicați nu se afla sub influența băuturilor alcoolice

"Astăzi, 2 aprilie 2022, în jurul orei 16.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea subterană a unui centru comercial din sectorul 6.

Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staționare. 

Citeste si: VIDEO| Gestul șocant al unui angajat de la Penitenciarul Arad: s-a împușcat cu arma din dotare

În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în  mișcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", se precizează într-o informare a Poliţiei Capitalei.

Citeste si: VIDEO| Retragerea momentului: Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si