Close sidebar
Close sidebar

Carambol cu sase masini in Constanta! Sunt implicate sapte persoane, printre care si doi copii

Accident grav de circulatie in Constanta, in care au fost implicate sase masini.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite duminica, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate sase autoturisme. In masini se aflau 12 persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si elicopterul SMURD, care au transportat persoanele ranite la spital.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Constanta, politistii au fost anuntati despre producerea unui accident rutier pe DN38, intre localitatile Topraisar si Amzacea, in care au fost implicate sase autoturisme.

Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul nepastrarii unei distante de siguranta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, in masini se aflau 12 persoane, sapte dintre acestea fiind ranite.

La fata locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple din cadrul ISU Dobrogea, trei ambulante si elicopterul SMURD.

In urma accidentului, au fost raniti si doi copii, unul de doi ani si altul de noua ani, ambii fiind diagnosticati cu un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, patru femei si un barbat au mai fost raniti, acestia suferind diverse traumatisme, printre care toracic, abdominal, de bazin sau cranian. Toate victimele erau constiente si au fost transportate la Spitalul Clinic  Judetean de Urgenta Constanta.
 

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI