Close sidebar
Close sidebar

Carambol la Predeal! Traficul rutier este complet blocat. Se intervine de urgenta, sunt mai multe victime

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri, pe Drumul National 1, la Predeal, judetul Brasov, sapte persoane fiind ranite.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traficul rutier in zona accidentului este complet blocat.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, mai multe echipaje au intervenit, vineri, la un accident rutier in orasul Predeal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trei autoturisme s-au ciocnit pe fondul unei depasiri neregulamentare, sapte persoane fiind ranite.

”Sunt sapte victime, constiente, neincarcerate, politraumatizate. La fata locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ si o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma”, au precizat reprezentantii ISU Brasov.

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc pe DN 1, pe podul din orasul Predeal, ca urmare a unei depasiri neregulamentare.

Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers, pentru acordarea de ingrijiri medicale necesare si pentru efectuarea cercetarii locului faptei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI