Carambol pe DN 7, la Veștem, vineri, 30 iunie. Accidentul a dus la întreruperea circulației pe DN 7/ E81. Patru autoturisme au fost implicate, de unde au rezultat trei victime, care au ajuns la spital.  

Citește și: O persoană a fost rănită în urma unui carambol ce a avut loc pe un drum din Timiș

Cei doi șoferi și o tânără însărcinată au ajuns la spital

„Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 7, în apropierea intersecției sens giratoriu cu DN 1, Veștem Sibiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, pe fondul nepăstrării distantei de siguranță, în timp ce conducea un autoturism spre Veștem, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Tălmaciu, a intrat in coliziune cu turismul condus în fața sa de către un alt tălmăcean în vârstă de 66 de ani. Acesta din urmă a fost proiectat într-un ansamblu TIR condus pe aceeași direcție de către un prahovean în vârstă de 27 de ani, iar apoi într-un utilaj staționat în afara părții carosabile”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter. 

Citește și: Traficul este blocat pe DN 15. Două autoturisme s-au ciocnit în Petelea, județul Mureș.

Ambii șoferi au ajuns la spital, dar și o tânără de 24 de ani, însărcinată.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea șoferului de 66 de ani. Acesta a fost predat echipajului medical al Serviciului Județean de Ambulanță prezent la fața locului. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 77 de ani, care a fost transportat la spital conștient cu un traumatism toracic”, a mai menționat și purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan.

Carambol și pe un drum din Timiș. O persoană a fost rănită  

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, um microbuz și o autoutilitară a avut loc, marți, pe un drum comunal din Timiș. O pasageră în vârstă de 48 de ani a fost rănită în urma unui  carambol  ce a avut loc pe un drum comunal din Timiș.

În evenimentul rutier au fost implicate două  autovehicule de teren, un microbuz și o autoutilitară.  

Citește și:  Un bărbat din Iași a decedat după ce a fost lovit în plin de un autoturism

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 46 de ani, ar fi intrat în autoturismul din fața sa. Cei patru şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si