Un accident teribil  a avut loc în SUA. Tragedia s-a petrecut pe o autostradă din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Zeci de mașini și TIR-uri au fost făcute praf, iar trei oameni au murit și zeci de persoane au fost rănite.

Citeste si: Familie ucisă în urma unei depășiri la 120km/h

Carambolul a avut loc de curând în statul Pennsylvania.

Sunt implicate în jur de 50 de mașini. Ciocnirea a provocat și un incendiu major, care a afectat mai multe autovehicule implicate în acest dezastru.

Carambol pe autostradă

Un șofer a filmat tragicul eveniment rutier. Totul s-a produs din cauza condițiilor meteorologice extreme.

Autostrada Interstate 81 a fost înghețată. În urma accidentului a fost izbucnit și un incendiu de proporții, fumul negru ridicându-se deasupra carambolului și provocând agvravarea mai mai mare a vizibilității.

„Avem un amestec de zăpadă şi ceaţă. Vizibilitatea a scăzut la zero. Ai grijă, ai grijă! Dumnezeule!”, a spus șoferul care a filmat accidentul Mike Moye.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Tânăr de 19 ani, spulberat de un Lamborghini la raliul din Brașov. Bolidul avea 200 km pe oră

Mike Moye a fost și el implicat în carambol. Bărbatul a reușit să filmeze totul. El a explicat că se afla pe I-81 când zăpada și ceața au îngreunat vizibilitatea, iar acesta se gândea că șoferii care vin încetinesc, însă nu a fost deloc așa, aceștia neavând ce să facă.

carambol sua zeci de mașini

Accident dezastruos în SUA.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Accident mortal: Un şofer de 26 de ani, beat, a lovit un biciclist şi a fugit de la locul faptei

În urma evenimentului rutier neplăcut au murit trei persoane, iar alte zeci de persoane au fost rănite. Autoritățile prezente la locul faptei spun că numărul victimelor ar putea să crească, deoarece aceștia nu au reușit deocamdată să ajungă la toate mașinile implicate în carambol. Multe dintre mașinile și TIR-urile din accident au ars.

O parte dintre șoferii implicați în dezastru au reușit să părăsească rapid autoturismele și, de pe margine, au filmat cum, una după alta, tiruri, autoturisme și chiar o utilitară de pompieri se izbeau între ele.

Citeste si: Accident grav la intrarea în București. Unul dintre șoferi, un tânăr de 21 de ani, a decedat pe loc: ”Efectiv nu l-am văzut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si