La Napoli, Genova și Roma, autoritățile au dat 15.000 de amenzi după ce oameni au ieșit pe străzi, acest lucru fiind strict interzis.

Bilanțul coronavirusului este unul de coșmar pentru Italia: aproape 15.000 de decese și 120.000 de infectări. Cu toate astea, mulți italieni nu conștientizează pericol la care se expun și continuă să sfideze carantina impusă de guvern.

În acest final de săptămână, de exemplu, la Napoli, străzile au fost pline ochi de oameni.

Deși sudul Italiei nu este la fel de grav lovit de pandemia de coronavirus precum zona de nord, toată țara se află în carantină.

Citeste si: Doi oameni ucişi într-un atac cu cuţitul într-o localitate din sud-estul Franţei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fel ca și în România, localnicii au voie să iasă din case doar pentru cumpărături și medicamente, sau alte motive întemeiate prevăzute în decretele guvernamentale.

Citeste si: Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, a încălcat ordonanța militară care interzice circulația grupurilor mai mari de 3 persoane! Geolgău și alți 4 musculoși au făcut tracțiuni între blocuri la bara de covoare! VIDEO

Poliția italiană anunță că au fost aplicate 15.000 de amenzi la Napoli, Genova și Roma persoanelor care au fost prinse pe străzi fără a avea vreun motiv întemeiat.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si