"Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 47 din 22.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov", a transmis Prefectura Ilfov.

Carantina zonală se prelungește cu 14 zile în comuna Clinceni, județul Ilfov

Această propunere a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, pentru emiterii ordinului comandantului acţiunii.

"Luând în considerare cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6718 din 22.03.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Clinceni cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov, începând cu data de 23.03.2021, ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 06.04.2021 ora 05:00", a precizat sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În prezent, în comuna Clinceni, rata incidenţei cazurilor de COVID-19 la o mie de locuitori este de 6,92.

Citeste si: Restricții dure pe masa Guvernului. Lockdown de weekend și mall-uri cu mai puțini clienți. Florin Cîțu: "Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si