Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Semenic” al judetului Caras-Severin, Elena Tarla, a spus ca cei trei scafandri din Mehedinti care le-au cautat pe cele patru persoane care s-ar afla in masina cazuta in Dunare au oprit cautarile, apa fiind foarte rece.

”Scafandrii nu mai fac cautari astazi, apa este foarte rece. Ei au facut mai multe scufundari. Se vor relua cautarile maine de catre scafandrii de la ISU Mehedinti si ISU Arad”, a declarat Elena Tarla.

Scafandrii au gasit elemente ale masinii, insa nu si persoanele care s-ar fi aflat in interiorul acesteia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform sursei citate, masina s-ar afla la aproximativ noua metri

adancime.

Un barbat, cel mai probabil soferul masinii care a plonjat in Dunare, a reusit sa salveze si a fost transportat la spital. El le-ar fi spus anchetatorilor ca in masina se aflau alte patru persoane- o femeie, sotul acesteia si cei doi copii ai lor in varsta de 6 si 18 ani.

ISU Caras-Severin a fost anuntat despre accident printr-un apel la 112, in jurul orei 11.45.

Accidentul a avut loc in localitatea Coronini, unde un autoturism a parasit carosabilul si a cazut in Dunare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si