Close sidebar
Close sidebar

Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Cluj! Andreea Mantea va fi alături de cei care își doresc să participe la emisiunea cu și despre dragoste

Caravana “Casa iubirii” ajunge în acest weekend la Cluj, pe 4 și 5 noiembrie! Astfel, vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la Hotel Victoria, Andreea Mantea le va da întâlnire tuturor celor care sunt în căutarea iubirii și care își doresc să aibă șansa de a participa și de a-și găși sufletul pereche în cadrul reality show-ului difuzat Kanal D.

Diana Bostan,

Andreea Mantea


DISTRIBUIE
acest articol

“Veniți să v ă  faceți prieteni, să trăiți o experiență cu totul specială și, de ce nu, să vă gășiți marea iubire! Vă aștept la Cluj de această dată!”, spune Andreea Mantea.

Citeste si: Caravana ”Casa Iubirii” ajunge la Cluj-Napoca

După ce va fi în Cluj-Napoca, caravana de casting “Casa iubirii”   își va continua drumul și în alte orașe din țară după cum urmează:

Bistriţa – 7 noiembrie (hotel Bistrița 10:00-20:00)

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Constanţa: 11-12 noiembrie

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie

Bucureşti: 23-26 noiembrie

Mai multe informații despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului și Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând:  kanald.ro  .

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Radu din Casa Iubirii unei concurente: „Îmi place foarte mult de tine”

Reality show-ul “Casa iubirii” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbăta și duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI