Reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au spus ca furnizorii de servicii medicale aflati in contract cu casele de asigurari de sanatate pot acorda asiguratilor servicii offline.

Chiar si ministrul Vlad Voiculescu a spus ca va cauta metode ce pot fi folosite in astfel de situatii." Daca nu se poate repara sistemul informatic, atunci o sa ramana toata tara blocata. O sa gasim metode si eu o sa fiu in contact permanent cu presedintele CNAS.
Cunosc aceasta problema si avem un grup de lucru care se ocupa de asta. Cauta solutii, atat una informatica, cat si una care sa nu tina de sistemul informatic, asta daca nu suntem in stare sa il reparam pe asta destul de curand"
, a spus ministrul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Printre solutiile vizate este si aceea de inlocuire a sistemului informatic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si