„Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare, mare bătaie de joc!!! Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila”, scrie Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu susține faptul că românii au sancționat prin vot partidul PNL

„Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate! ”, a adăugat președintele PSD.

Citeste si: Ludovic Orban anunţă oficial că Florin Cîţu este propunerea PNL de premier

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: USR începe scandalul: PNL vrea tot, noi primim resturi

Președintele PSD a specificat faptul că partidul său nu poate vota niciodată propunerea lui Cîțu

„PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a mai scris Ciolacu.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si