Oamenii legii continuă cercetările după tragedia de la Lupeni, acolo unde două adolescente s-au sinucis. Fetele s-au aruncat în gol de turnul dezafectat al făbricii, însă înainte au lăsat două mesaj de adio. Unul dintre ele se află în haina uneia dintre fete, în timp ce altă foaie a fost găsită la locul tragediei, pe asfalt.

În cazul tinerilor există numeroase ipoteze, iar în cursul zilei de luni au fost audiați și părinții celor două fete.

La audieri au mers și colegi și prieteni ai acestora, iar oamenii legii continuă ancheta. A ieșit însă la iveală ultima dorință pe care cele două tinere au avut-o. Mesajul a fost scris pe biletul găsit la fața locului.

Care a fost ultima dorință a fetelor de la Lupeni

Înainte să se arunce în gol de la 20 de metri, cele două fete le-au transmis părinților ultima dorință. Tinerele ar fi scris două bilete de adio, unul dintre ele fiind găsit la locul tragediei. Pe foaia găsită de oamenii legii, tinerele le-ar fi cerut părinților să fie înmormântate împreună, iar mai jos au scris versurile unei melodii, după cum notează Antena 3.

Citește și: Ce scrie în biletele de adio lăsate de cele două adolescente din Lupeni. Fetele nu ar fi fost singure în clădire

Celălalt bilet de adio s-ar afla într-un din hainele fetei. Una dintre cele două fete și-a sunat mama cu puțin timp înainte și a anunțat-o unde se află și ce intenții are. Femeia a sunat imediat la 112, iar tatăl s-a urcat în mașină și s-a deplasat la locul tragediei.

Adolescentele au postat mesaje și pe un grup de prieteni, acolo unde le-au transmis celorlalți tineri că sunt „un grup toxic” și „se sinucid din cauza lor”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!", au scris fetele, pe grupul de prieteni.

biletele de adio de la lupeni

Unul dintre biletele de adio lăsate de tinerele adolescente de la Lupeni

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Una dintre fete ar fi chemat poliția cu o seră înainte

În cazul de la Lupeni ies la iveală noi detalii. Cu o seară înainte de tragedie, una dintre fete ar fi chemat poliția acasă, din cauza unor probleme în familie. Aceasta le-ar fi transmis oamenilor legii că este agresată fizic.

Citește și: VIDEO- Destine curmate violent la numai 15 ani. Fetele au cerut ajutor înainte de a se sinucide, dar salvatorii au ajuns târziu

Odată ce au ajuns la fața locului, polițiștii nu au găsit urme de agresiune pe corpul fetei. Aceștia și-ar fi dat seama însă că ar fi vorba de un conflict în familie, apărut pe fondul consumul de substanțe interzise. Părinții și-ar fi dat seama că tânăra început să fie consumatoare, mai scrie sursa citată anterior.

Înainte de a urca pe turnul dezafectat de la Lupeni, tinerele ar fi mers la o petrecere.

Prieteni și colegi ai acestora au fost deja audiați în dosar, pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

adolescen sinucise lupeni

Cele două adolescente care s-au sinucis la Lupeni

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Mama unei dintre fete a făcut primele declarații

Luni, mama uneia dintre cele două fete a făcut primele declarații cu privire la cele întâmplate. Femeia spune că nu știe nimic cu privire la un eventual consum de substanțe și mărturisea că nici prietenii din anturaj nu erau cunoscuți cu astfel de obiceiuri.

Femeia a mărturisit că fiica ei îi spunea absolut totul, însă în ultima săptămână a remarcat o schimbare în atitudinea ei.

"Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era", a explicat femeia, potrivit România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si