O crimă șocantă a surprins autoritățile din Capitală. Alerta a fost dată în urmă cu o zi. Administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei ar fi fost ucisă de unul dintre locatari.

La o zi de odioasa crimă care a îngrozit toți locatarii blocului, ies la iveală noi detalii. Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care ar fi decis unul dintre proprietari să o ucidă pe administratora imobilului?

Noi detalii despre crima dintr-un bloc din Capitală

Potrivit primelor informații, bărbatul care ar fi ucis-o pe femeia în vârstă de 56 de ani care aministra blocul în care acesta locuia, ar fi o ceartă mai veche.

Se pare că bărbatul ar fi decis să recurgă la un asemenea gest tragic după ce ar fi surprins-o pe femeie luând decizia de a se schimba apometrele. Bărbatul ar fi crezut că, în acel moment, de fapt, administratora blocului ar fi semnat pentru a-i lua apartamentul.

cutit in mana

Care ar fi motivul pentru care un bărbat ar fi ucis-o pe administratora blocului în care locuia? 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cearta celor doi ar fi degenerat până când locatarul, orbit de furie, ar luat cuțitul și ar fi înjunghiat-o pe femeie. Ceilalți locatari au sunat imediat la 112, speriați de cele întâmplate.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje. Din păcate, medicii ajunși la fașa locului au confirmat decesul femeii.

Citește și: Femeie de 56 de ani, administrator de bloc, înjunghiată mortal de un vecin în incinta unde se achita întreținerea

politie

 Ies la iveală noi detalii despre crima șocantă din Capitală

[Sursa foto: istockphotos]

Rezultatele necropsiei au dezvăluit că femeie a suferit peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuțitul. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost reținut de autorități pentru o perioadă de 24 de ore, încă de joi seară, la scurt timp după ce ar fi comis crima.

Autopsia efectuată în dimineaţa de vineri a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru continuarea cercetărilor care vor dezvălui circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si