La scurt timp dupa ce s-a aflat ca aceasta a fost desemnata cea mai talentata romanca, Lorelai s-a aratat pur si simplu coplesita de emotie: ”Ma simt extraordinar, nu imi vine sa cred, clar este un vis implinit. Le multumesc din tot sufletul meu celor care m-au votat, ii iubesc si sa fie binecuvantati. Speram ca macar sa fiu pe locul trei. Sa se inscrie la emisiune pentru ca este unica si aici isi poti indeplini visul’’, a declarat Lorelai dupa ce s-a anuntat castigatorul, potrivit WOWbiz.ro.

De cealalta parte si juratii s-au aratat impresionati de acest sezon al show-ului: ”A fost emotionant, a fost cel mai reusit sezon, si anul trecut a fost, dar parca s-a schimbat totul. Cred ca a fost exact ce-si doresc oamenii in 2017 ”, a spus una dintre membrele juriului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

”Sunt foarte mandru de rezultatul pe care ei l-au avut” a spus Andi Moisescu, referindu-se la toti concurentii, iar apoi a punctat catre Lorelai. ”Aceasta este dovada ca daca adaugi la talent si putina emotie nu ai cum sa nu castigi”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si