Trupul neînsuflețit al fostei campioane naționale la tir, Andreea Rabciuc a fost găsit într-o fermă abandonată din Italia. Acum, anchetatorii au găsit pe o masă din clădirea unde a fost găsită tânăra un mesaj de adio scris cu marker-ul. 

Ce a scris Andreea cu markerul pe masă?

Aceasta și-ar fi dorit cel mai mult să-i audă vocea mamei sale.

”Dacă nu mi-ar fi luat el telefonul, aş fi sunat-o pe mama.

Vă iubesc", ar fi fost ultimele cuvinte ale fetei, înainte să-și dea suflarea. Acum, dată fiind această descoperire, anchetatorii iau în calcul și sinuciderea, însă autopsia va concluziona cel mai probabil acest caz.

Avocatul familiei spune că iubitul femei, cel care este suspect de moartea campioanei neagă acuzațiile.

"El continuă să își susţină nevinovăția, fiind în același timp profund afectat de cele întâmplate. El continuă să repete asta. A declarat de la început că a văzut-o pe fată plecând de bunăvoie și apoi nu a mai ştiut nimic de ea. Suferă foarte mult, este îndurerat, amărât. Este în stare de șoc", spune Emanuele Giuliani, avocatul lui Simone Gresti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Ultimele cuvinte Andreea Rabciuc

Ea este Andreea Rabciuc.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ștefan Mindea? ”Doctor-preot” este acuzat de înşelăciune, după ce promitea infiltrații magice pacienților în Constanța

Cel care i-ar fi descoperit rămășitele din corpul fostei campioane naționale la tir ar fi fost chiar unchiul ei, pe data de 20 ianuarie 2024.

Acesta a găsit mai multe haine asemănătoare cu cele ale Andreei, dar și mai multe rămășite umane.

Autopsia oaselor nu a arătat nicio traumă. Cu toate acestea, sunt așteptate rezultatele testelor toxicologice și entomologice referitoare la insectele care au atacat cadavrul. De asemenea, rămâne de clarificat și plângerea făcută de proprietarii fermei cu privire la fereastra spartă găsită la câteva zile după dispariția tinerei de 26 de ani. 

Când a dispărut campioana națională la tir?

Andreea Rabciuc a fost văzută ultima oară în viață pe data de 12 martie 2022. Atunci, sportiva a mers la o petrecere alături de iubitul ei și de mai mulți prieteni, iar după o ceartă tânăra a pornit pe jos spre casă. Individul i-ar fi luat toți banii, dar și telefonul mobil.

Ultimele cuvinte Andreea Rabciuc

El este Simone, iubitul Andreei Rabciuc.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Jurnalistul american, Tucker Carlson, a făcut anunțul! Când va fi difuzat interviul cu Vladimir Putin

Simone a fost anchetat pentru sechestrare de persoane, iar mai apoi pentru trafic de droguri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si