Informațiile privind problemele de sănătate ale președintelui Rusiei au apărut pe canalul de Telegram intitulat "Generalul SVR", unde s-au publicat de-a lungul anilor vești din cercul intim al lui Vladimir Putin.

Sursa citată a susținut că Putin ar fi suferit duminică seara un „stop cardiac” în casa sa privată din Moscova, conform Express.co.uk.

Citește și: Reacția Rusiei după ce Joe Biden l-a comparat pe Vladimir Putin cu extremiștii Hamas. "Este inacceptabil"

Acest raport neverificat, care a fost preluat atât în Rusia, cât și de unele publicații occidentale, mai spunea că medicii au fost chemați imediat după ce liderul țării a fost găsit întins pe podea.

Ce mai spunea raportul de pe Telegram: Putin ar fi fost mutat apoi într-o unitate medicală specială construită în apartamentul său și a fost supus Terapiei intensive.

Ce spune Kremlinul despre sănătatea lui Vladimir Putin

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a respins marți informațiile potrivit cărora Vladimir Putin suferă de o sănătate proastă.

Dimitri Peskov a susținut că președintele rus este în formă fizică bună și se simte foarte bine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Alertă cu bombă la Târgu Mureș: Două cutii suspecte au fost observate la sinagoga din oraş/ În cele două colete suspecte s-au identificat obiecte de uz casnic

El a respins și zvonurile conform cărora președintele Rusiei folosește sosii pentru aparițiile publice.

Este o „înșelătorie absurdă”, a subliniat Peskov, citat de Reuters. 

Vladimir Putin, un pasionat de judo, a împlinit 71 de ani pe 7 octombrie.

Potrivit Reuters, Putin își menține un program intens de întâlniri și apariții publice.

Programul său recent a inclus o vizită în China săptămâna trecută, cu opriri în două orașe rusești.

Zvon: Vladimir Putin ar fi suferit duminică seara un „stop cardiac”

Zvon: Vladimir Putin ar fi suferit duminică seara un „stop cardiac”

[Sursa foto: Kremlin.ru]

Rusia cere armistițiu în Fâșia Gaza

Tot în timpul convorbirii de marţi cu presa, Peskov a amintit de apelul Kremlinului pentru un armistiţiu cât mai grabnic în conflictul dintre Israel şi Hamas, precum şi pentru un acord de pace bazat pe crearea unui stat palestinian.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Peskov a declarat că Moscova are cunoştinţă despre un nou pachet de sancţiuni ce s-ar pregăti împotriva Rusiei în legătură cu acţiunile sale militare în Ucraina, dar că aceste sancţiuni nu sperie Rusia.

Potrivit lui Peskov, Rusia se află sub sancţiuni de multă vreme şi este pregătită să trăiască sub incidenţa lor alţi 5-10 ani.

Totodată, Peskov a afirmat că resursele Occidentului pentru sprijinirea Ucrainei cu arme şi muniţii sunt limitate.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai spus marţi că serviciile de securitate ucrainene se află sub "controlul strâns" al SUA şi Regatului Unit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si