Noi informații au apărut în cazul teribil din Brașov! Au apărut mai multe informații, potrivit cărora, Sara, tânăra în vârstă de 15 ani s-ar fi aflat sub influența alcoolului, însă acest aspect nu va fi dezvăluit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, care coordonează cercetările, informează MyTex.

De ce a murit Sara?

Totul ar fi avut loc în noaptea de 6 aprilie, atunci când Sara era la o petrece cu prietenii ei, în apartamentul verișoarei.

Acolo, ei ar fi consumat băuturi alcoolice, iar tânăra ar fi fost dusă la un moment dat într-o cameră pentru a se liniști. Când s-au dus să vadă cum se simte, fereastra era larg deschisă, iar trupul adolescentei zăcea pe caldarâm, în fața blocului.

Citește și: La un pas de tragedie, în Cluj! Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Sara, în ciuda disperării amicilor ei.

„Cauza decesului a fost politraumatism ca urmare a căderii de la înălțime și lovirii de corpuri/planuri dure. În ceea ce privește prezența sau nu a alcoolului în sânge, s-a decis, ținând cont de vârsta victimei și caracterul delicat al speței, să nu se ofere informații”, a

declarat purtătorul de cuvânt al PJBv, procuror Radu Nastac, precizează sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cauză moarte adolescentă Brașov

Imagine reprezentativă pentru o petrecere, urmată de tragedie.

[Sursa foto: iStock]

Ce spun prietenii adolescentei despre tragedie?

Mulți spun că adolescenta nu avea probleme în familie sau la şcoală și nici un iubit de care să se fi despărţit recent, menționează Observator. Cu toate astea, gestul îi duce cu gândul la depresie, având în vedere că de obicei, la petreceri nu obişnuia să bea sau să ia alte substanţe. 

”Eu am mai fost cu ea. Dar nu făcea aşa. Cine ştie? Eu nu o vedeam aşa fată, nu o credeam aşa fată, din aceasta. Cine ştie, domnule, ce s-o fi întâmplat? Numai ei ştiu”, a povestit un apropiat al elevei.

Cauză moarte adolescentă Brașov

Imagine reprezentativă pentru o achetă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ultimele clipe din viața Mirelei, tânăra de 38 de ani ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Se strânge cercul de suspecți

Verișoara Sarei, în apartamentul căreia a avut loc petrecerea, a leșinat în momentul aflării veștii. Aceasta nu-și explică nici acum ce a fost în mintea fetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si