BERBECUL-21 Martie–20 Aprilie. Semn masculin, cardinal, de foc, guvernat de Marte. Deviza: Eu sunt.

Persoanale nascute intre 21-27 martie, au si influente din zodia Pestilor.  Este un semn de impuls, de generare, de ardoare si indrazneala. El reprezinta pe cel ce incepe si pe cel ce preia conducerea in fruntea unei miscari. Se inflacareaza, are initiativa si energie. Este puternic, grav si cauta succesul – vrea sa fie intotdeauna primul.

Este ambitios si imprudent.

TAUR- 21 Aprilie-21 Mai. Semn – feminin, fix, de pamant, guvernat de Venus. Deviza: Eu am.

Pana pe 27 Aprilie, Berbecul continua sa-si exercite influenta, persoanele nascute in aceasta perioada avand ambele influente.
Semn terestru, materialist. El reprezinta pamantul, terenul solid. Aduce stabilitatea, realismul si tenacitatea. Reprezinta rabdarea, perseverenta, fertilitatea, achizitia. Este conservator, fidel si are nevoie de confort si securitate materiala. Exprima indaratnicia, interesul, senzualitatea, posesiunea, placerea.

GEMENI – 22 Mai–21 Iunie. Semn neutru, de aer, sau pamant, guvernat de Mercur. Deviza: Eu comunic.

Persoanele nascute pana pe 28 Mai, vor avea influente din ambele zodii: Taur si Gemeni.

Reprezinta difuzia, comunicarea, miscarea, deplasarea si curiozitatea. Exprima dualitatea, dar si inteligenta. Reprezinta semnul cifrelor si al literelor, adolescenta si studiile din aceasta perioada, anturajul, discutia, dezbaterea, scrierea, cartea si presa.

Este intr-o permanenta cautare de cunostinte. Este semnul comertului si al schimburilor.

RAC – 22 Iunie–22 Iulie. Semn feminin, de apa, guvernat de Luna. Deviza: Eu simt.

Persoanele nascute pana pe 27 Iunie vor avea influente Gemeni-Rac.
Este semnul familiei, al parintilor, in special mama, al caminului si al domiciliului. Aduce imaginatia, sensibilitatea, romantismul. Reprezinta matricea si oceanul primordial. El este nelinistit, senzitiv, intuitiv si vulnerabil.

Este semnul inconstientului, copilariei, trecutului, al multimii si al publicului. El aduce inconstanta, memoria, fantezia, capriciul, fluctuatiile si schimbarile de stare. Are nevoie de securitate emotionala, de visare si de poezie.

LEU- 23 Iulie–22 August. Semn masculin, de foc, guvernat de Soare. Deviza: Eu creez.

Persoanele nascute pana pe 29 Iulie vor avea si influente din Rac.
Este semnul puterii, al regalitatii, al stralucirii. Este semnul Divinitatii (soarele). Reprezinta dragostea, inima, creatia artistica si aduce generozitate, noblete, idealism, vedetism. Nu crede decat in valorile individuale. Are gustul luxului, iubeste placerile, distractiile, jocurile. Are nevoie sa fie in centrul atentiei. Reprezinta ambitia, autoritatea, franchetea, increderea, pasiunea.

FECIOARA – 23 August–22 Prezentarea semnelor zodiacale cuprinde informatii generale despre fiecare semn in parte. Astfel:. Semn feminin, de pamant, guvernat de Mercur. Deviza: Eu analizez.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Persoanele nascute pana pe 29 August vor avea caracteristici din Leu si Fecioara.

Este semnul analizei, al metodei, al organizarii, al clasificarii si al masurii. Logic, timid, perfectionist, muntitor, practic, serviabil, rational. Misterios si virginal. Reprezinta igiena, sarcinile cotidiene si repetitive din camin. Este semn tehnic si ingenios. El are teama de surprize si necunoscut. Simbolizeaza capacitatea de a analiza toata experienta traita. Semnifica aspiratia spre purificare, realizand simbioza intre materia concreta si ideea de fructificare.

BALANTA – 23 Septembrie–22 Octombrie. Semn masculin, de aer, guvernat de Venus. Deviza: Eu cantaresc.

Persoanele nascute pana pe 29 Septembrie pot fi influentate si de semnul Fecioarei.

Semn al echilibrului, armoniei, justitiei si pacii. Reprezinta conceptul de "noi", compararea, complementaritatea. Este semnul uniunii, al asociatiilor, al  casatoriei si contractelor. Reprezinta gratia, eleganta, calitati pentru dans si are teama de singuratate. Este dulce, avand nevoie sa fie iubit, avand gustul frumosului si al adevarului. Mare interes pentru viata sociala, intalniri si mondenitati. Reprezinta alegea, ezitarilor si aduce arbitrajul, concilierea, dreptatea sau nedreptatea. Este un semn artistic, rafinat.

SCORPION – 23 Octombrie–21 Noiembrie. Semn feminin, de apa, guvernat de planeta Pluto si Marte. Deviza: Eu controlez.

Persoanele nascute pana pe 30 Octombrie vor avea prezente calitati ale ambelor semne.

Semn extrem de puternic, atat in bine, cat si in rau. Exprima o mare putere a vointei si un puternic imbold afectiv. Ei trebuie sa-si mentina integritatea la cote ridicate, altfel pot ajunge sa aiba comportamente nedorite.  Persoane hotarate, secretoase  si care nu se tem de moarte. Pot fi concurenti sau dusmani nemilosi. Au tendinta de a fi sarcastici, cinici, vindicativi si suspiciosi. Mare dorinta de putere si control si aptitudini de detectivi.

SAGETATOR – 22 Noiembrie–21 Decembrie.   Semn masculin, de foc, guvernat de Jupiter. Deviza: Eu filizofez.

Persoanele nascute pana pe 28 Noiembrie, desi in Sagetator, pot avea si caracteristici de Scorpion.

Marcheaza evolutia intelectuala sau spirituala si studiile superioare.te eternul copil, optimist si intotdeauna cu un bun umor. Este semnul marilor calatorii, al strainatatii. Este semnul viselor – in special al celor profetice. Independent, jucator, aventurier, imprudent, jovial, entuziast, tonic. Este semnul maturitatii si, intr-un anumit sens, al tatalui care protejeaza si ghideaza.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

CAPRICORN – 22 Decembrie–19 Ianuarie. Semn feminin, de pamant, guvernat de Saturn. Deviza: Eu stapanesc.

Persoanele nascute pana pe 28 Decembrie pot beneficia si de atributele Sagetatorului.

Este semnul muntelui, al varfului de atins, al ascensiunii sociale, lenta dar sigura. Reprezinta batranetea, singuratatea, responsabilitatile, economia, rabdarea si perseverenta. Indica posturi elevate, organizarea, prudenta, raceala, ranchiuna,interiorizarea, detasarea, reculegerea si intelepciunea. Are simt practic si este un bun sfatuitor.

VARSATOR – 20 Ianuarie–18 Februarie. Semn masculin, de aer, guvernat de Uranus. Deviza: Eu generalizez.

Persoanele nascute pana pe 26 Ianuarie, pot avea influente de Capricorn si Varsator.

Reprezinta viitorul. Este avangardist, modern, umanist, altruist, independent, simpatic si revoltat. Are idei si umor. Simbolizeaza stiinta, prospectia, spatiull, comunicatiile moderne. Este semnul prieteniei, inventiei, originalitatii, exploziei. Este un semn intuitiv, ce simbolizeaza astrologia si parapsihologia. Reprezinta asociatiile si toate organizatiile internationale. Semn al fraternitatii, libertatii, politicii, excentritatii si al cautarii unei cunoasteri.

PESTI – 19 Februarie–20 Martie. Semn feminin, de apa, guvernat de Neptun si Jupiter. Deviza: Eu cred.

Persoanele nascute pana pe 25 Februarie, pot suferi si influentele Varsatorului.

Semn caracterizat de sensibilitate si capacitatea de a reactiona la gandurile si sentimentele celorlalti. Nu sunt combativi si pot oscila intre optimism si pesimism. Poseda o imaginatie extrem de vie si foarte priceputi, de regula, in toate domeniile artistice. Sunt impresionabili, milosi, au calitati parapsihologice, ii intereseaza gandirea corecta si au un mare spirit de sacrificiu.

Sursa: astronova.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si