Skai Jackson este o actriță americană de doar 18 ani, vedetă pe YouTube și autoare de cărți, care a fost inclusă în lista Time of the Most Influential Teens in 2016. Skai Jackson s-a născut pe 8 aprilie 2002 în New York. Ea și-a început cariera ca model de copil, apărând în numeroase reclame naționale, inclusiv pentru Aid, Coca-Cola, Pepsi și Old Navy. 

Citeste si: Șoc la nuntă: toată lumea aștepta să intre mireasa, dar au apărut 6 femei însărcinate! “El este tatăl”

Skai Jackson apare în toate ipostazele carierei sale alături de mama ei, care se menține foarte tânără la nici 40 de ani. Cele două au postat recent câteva fotografii cu întrebarea "Care e mama, care e fiica?" Internauții au recunoscut că nu e greu să faci diferența dintre ele:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Skai Jackson și-a început cariera artistică la doar 5 ani, când a debutat în filmul Liberty Kid (2007). Ulterior, Skai Jackson a prins un rol internațional pentru portretizarea lui Zuri Ross în serialul Disney Channel Jessie (2011-2015), iar în continuare a apărut în seria, Bunk'd (2015-2018).

De asemenea, Skai Jackson a interpretat personajul Glory Grant în seria Marvel Rising și a fost vocea lui Summer în serialul animat DreamWorks Dragons: Rescue Riders (2019-2020).

În 2019, Skai Jackson a lansat romanul său de debut, "Reach for the Skai: How to Inspire, Empower and Clapback".

Sursa: StarBest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si