Miercuri, 3 aprilie, au avut loc scene de coșmar în Capitală! Un elev în vârstă de 17 ani a fost atacat de un coleg de 15 ani, care l-a înjunghiat, după care agresorul a sărit gardul liceului tehnic Iuliu Maniu din sectorul 6.

De ce a fost atacat elevul din clasa a X-a?

Tânărul care a recurs de gestul teribil ar fi fost însoțit de alţi trei prieteni, împreună acționând în timpul pauzei, când în curte se aflau mai mulți elevi.

După ce l-a înjunghiat pe băiat cu o macetă, el ar fi încercat să fugă, însă camerele de supraveghere au surprins momentul, așadar el a fost prins la scurt timp, având în posesia lui arma periculoasă. Tânărul a fost scos din Secţia de Poliţie aproape de miezul nopţii.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Care ar fi motivul pentru care un bărbat ar fi ucis-o pe administratora blocului în care locuia? Ies la iveală noi detalii despre crima șocantă din Capitală

Adolescentul rănit susţine că nu i-ar fi cunoscut pe agresori, însă conform apropiaților celor doi, totul ar fi pornit de la o fată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Femei! Numai atât. De la o fată, cel mai sigur”, a spus cineva pentru Observator.

Motiv elev înjunghiat București

Imagine reprezentativă pentru un elev încătușat.

[Sursa foto: iStock]

În momentul atacului nimeni nu a intervenit, asta deși unitatea de învățământ ar avea 3 paznici. Directoarea ar fi fost cea care a sunat de urgență la 112.

”Nu pot eu să vin să mă iau de un om pe stradă aşa.

Ori a fost adus de altcineva, ori... Ceva s-a întâmplat”, a mărturisit un paznic, conform sursei menționate mai sus.

Citește și: Incident teribil! Un adolescent a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Agresorul a fost prins de polițiștii din Capitală

Care este starea adolescentului?

Victima ar fi ajuns direct pe masa de operație, el fiind rănit cu respectiva macetă care avea o lamă de aproximativ 30 de centimetri.

Motiv elev înjunghiat București

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc această faptă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si