Close sidebar
Close sidebar

Care este motivul pentru care elevul de 17 ani a fost atacat în fața liceului din București? Colegii au fost martori la scenele de groază

Adolescentul de 15 ani care l-a înjunghiat pe prietenul lui, miercuri, în Capitală, a fost reţinut pentru 24 de ore. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment!

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri, 3 aprilie, au avut loc scene de coșmar în Capitală! Un elev în vârstă de 17 ani a fost atacat de un coleg de 15 ani, care l-a înjunghiat, după care agresorul a sărit gardul liceului tehnic Iuliu Maniu din sectorul 6.

De ce a fost atacat elevul din clasa a X-a?

Tânărul care a recurs de gestul teribil ar fi fost însoțit de alţi trei prieteni, împreună acționând în timpul pauzei, când în curte se aflau mai mulți elevi. După ce l-a înjunghiat pe băiat cu o macetă, el ar fi încercat să fugă, însă camerele de supraveghere au surprins momentul, așadar el a fost prins la scurt timp, având în posesia lui arma periculoasă.

Tânărul a fost scos din Secţia de Poliţie aproape de miezul nopţii.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Care ar fi motivul pentru care un bărbat ar fi ucis-o pe administratora blocului în care locuia? Ies la iveală noi detalii despre crima șocantă din Capitală

Adolescentul rănit susţine că nu i-ar fi cunoscut pe agresori, însă conform apropiaților celor doi, totul ar fi pornit de la o fată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Femei! Numai atât. De la o fată, cel mai sigur”, a spus cineva pentru Observator.

Imagine reprezentativă pentru un elev încătușat.

[Sursa foto: iStock]

În momentul atacului nimeni nu a intervenit, asta deși unitatea de învățământ ar avea 3 paznici. Directoarea ar fi fost cea care a sunat de urgență la 112.

”Nu pot eu să vin să mă iau de un om pe stradă aşa. Ori a fost adus de altcineva, ori... Ceva s-a întâmplat”, a mărturisit un paznic, conform sursei menționate mai sus.

Citește și: Incident teribil! Un adolescent a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Agresorul a fost prins de polițiștii din Capitală

Care este starea adolescentului?

Victima ar fi ajuns direct pe masa de operație, el fiind rănit cu respectiva macetă care avea o lamă de aproximativ 30 de centimetri.

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc această faptă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI