Close sidebar
Close sidebar

Care este relația dintre Cristi Marinescu și Mariana? Ce a spus fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

Cristi Marinescu, câștigătorul sezonului 3 de la „Puterea Dragostei” se pare că s-ar fi cuplat cu Mariana, fostă concurentă , după două luni de la despărțirea de Maria la brațul căreia a ajuns în marea finală.

Madalina Grigore,

Cristi Marinescu, despre relația cu Mariana: „Are ceva al ei, așa”

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristi Marinescu și-a îndreptat atenția către o altă participantă din Casa „Puterea Dragostei”, după două luni de la despărțirea de Maria, alături de care a ajuns în finală. 

Fanii au declarat că au văzut o sclipire în ochii fostului concurenți atunci când vorbește despre Mariana, despre care a spus că ține legătura cu ea având în vedere că aceasta este plecată în Anglia. Invitat în cadrul unei emisiuni, Cristi Marinescu a dat de înțeles că știe foarte multe aspecte din viața Marianei, lucru care indică că sunt apropiați.

Citeste si: "Îi place și ei de mine". Codruț de la "Puterea Dragostei" își vede de viață după despărțirea de Alexandra

Relația cu Mariana

Cristi a mărturisit că se vede formând un cuplu împreună cu Mariana. 

„Da, îmi trăiesc viața. N-a fost să fie cu Maria, asta e. Am plecat. Am deschidere, despre asta e vorba. Experimentați cât mai mult, Mariana!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mariana e genul de ispita. Îți dă puțin câte puțin. Eu prind momeala mai greu. O joacă și așa… Nu cred că poți să fii sigur de Mariana, dacă te place sau nu te place.

E jucăușă așa. Are sex-appeal, din punctul meu de vedere. Are ceva al ei, așa”, a spus Cristi Marinescu.

Citeste si: De cât timp îi face Radu ochi dulci Bernei? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a aruncat bomba: "Mi-am dat seama și eu că mă place și Codruț l-a dat de gol"

Cere sfatul femeilor în materie de îmbrăcăminte

„Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana, e u mă las îmbrăcat de femei. În finală m-am lăsat îmbrăcat de fosta mea iubită. Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana. Ea ma îmbrăcat astăzi”,  a adăugat Cristi.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai populari concurenți din sezonul trei „Puterea Dragostei” și a ajuns în finală, alături de Alexandra. Imediat după terminarea competiției, Cristi a condus-o pe Maria la aeroport și se pate că de atunci cei doi și-au spus „adio”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristi a început să fie mai activ pe rețelele de socializare, să apucat de cântat și să postează clipuri video de la sala de fitness.

Citeste si: „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI