La vârsta de 111 ani, John Alfred Tinniswood a intrat în Cartea Recordurilor, obținând titlul de Cel mai bătrân om din lume. 

Bărbatul a povestit care este secretul longevității. Iată!

Secretul longevității de la cel mai bătrân om din lume

John Alfred Tinniswood este cel mai bătrân om din lume. În vârstă de 111 ani, bărbatul a oferit detalii despre micile plăceri și obiceiuri pe care le are, care au ajuns să fie considerate secrete ale longevității, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.  

Deși a menționat că nu are un secret al longevității, John Alfred Tinniswood a mărturisit că norocul pur l-a ținut în viață.

Ori trăieşti mult, ori trăieşti puţin, şi nu poţi face mare lucru în această privinţă. Întotdeauna faceţi tot ce puteţi, fie că învăţaţi ceva, fie că învăţaţi pe cineva. Daţi tot ce aveţi mai bun. Altfel, nu merită să te deranjezi cu asta... Mănânc ceea ce îmi dau şi toţi ceilalţi, a mărturisit John Alfred Tinniswood, pentru Guinness World Records, citat de antena3.ro.

Citește și: Cine este tânăra de 15 ani, care a încetat din viață după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Braşov? Înainte de tragedie, petrecea alături de verișoara ei: ,,Ai fost un suflet de admirat"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

cel mai batran om din lume

John Alfred Tinniswood are 111 ani

[Sursa foto: guinnessworldrecords.ro]

Cel mai bătrân om din lume s-a născut în Liverpool, la data de 26 august 1912. În prezent, John Alfred Tinniswood trăiește la un azil din Southport. La vârsta înaintată pe care o are, bărbatul reușește să își continue, în mod independent, activitățile zilnice, potrivit informațiilor transmise de guinnessworldrecords.ro.

Bărbatul a mărturisit că nu fumează și nu consumă alcool frecvent. De asemenea, John Alfred Tinniswood a declarat că nu are nicio dietă alimentară specială.

Citește și: Autoritățile au intervenit de urgență, în Constanța. O conductă de gaze s-ar fi fost spart, în timpul unor lucrări

cel mai batran om din lume

John Alfred Tinniswood, în tinerețe

[Sursa foto: guinnessworldrecords.ro]

Nu am o dietă specială. Dacă bei prea mult, dacă mănânci prea mult, dacă te plimbi prea mult, dacă faci prea mult din orice, vei avea de suferit în cele din urmă,  a mărturisit John Alfred Tinniswood, pentru Guinness World Records, citat de antena3.ro.

John Alfred Tinniswood la Al Doilea Război Mondial. Pe lângă titlul de cel mai bătrân om din lume, bărbatul deține și titlul de cel mai bătrân veteran de război, conform guinnessworldrecords.ro.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si