Un incident șocant a avut loc marți seara, în Galați. Într-un moment de neatenție, un copil de 5 ani a căzut de etajul trei.

"​La data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, referitor la faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați.

​Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie, de 27 de ani, băiatul, de 5 ani și 6 luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului”, a transmis IPJ Galați. 

Stare copil căzut etaj Galați

Un copil a supraviețuit ca prin minune, după ce a căzut de la etaj.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Un bărbat și-a înjunghiat prietenul de pahar, după o noapte petrecută împreună, la șpriț. Cei doi bărbați erau vecini

Un incident teribil care se putea transforma într-o adevărată tragedie

Acesta se afla în apartament cu mama lui, atunci când băiatul a deschis geamul de la bucătărie în joacă şi a căzut în gol aproximativ 12 metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, mama lui nu a mai apucat să pună mâna pe el. Femeia a alergat într-un suflet pe scări pentru a vedea care este starea acestuia. Copilul era conștient, așadar l-a luat în brațe până când medicii au ajuns la fața locului.

Echipajul a reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la UPU a Spitalului de Copii din Galați. Și acum acesta se află internat la secția de terapie intensivă, este policontuzionat, iar din informațiile primite de la medici, el se află în afara oricărui pericol.

Stare copil căzut etaj Galați

Copilul de 5 ani căzut de la etaj în Galați este la spital.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Crimă odioasă în Olt. Și-a ucis cu sânge rece propria mamă și a stat cu cadavrul o noapte în casă. Ce a făcut a doua zi este ireal

Polițiștii au sigilat apartamentul cu pricina și au deschis și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si