Au trecut aproape 10 ani de când Michael Schumacher a fost văzut ultima dată în public. Probabil cel mai mare pilot de Formula 1 din toate timpurile, Schumacher a câștigat șapte titluri mondiale și a inspirat mai multe generații de vedete din lumea curselor să se apuce de acest sport. Succesul și faima sa au fost atât de mari, încât a depășit limitele sportului pentru a deveni o emblemă globală. 

Schumacher a avut un accident grav la ski care i-a schimbat viața

Din păcate, după ce s-a retras din curse pentru a doua și ultima oară în 2012, familia sa a mai avut la dispoziție doar încă un an pentru a-l petrece alături de el, înainte ca viața lor să se schimbe pentru totdeauna. În timp ce se afla în Alpii francezi, în decembrie 2013, Schumacher schia în afara pârtiei, atunci când vedeta germană a căzut, s-a lovit cu capul de o stâncă și a suferit răni care i-au pus viața în pericol.

Citește și: Sportul feminin din Afganistan va excela la Jocurile Asiatice. Afganistan trimite sportive la competiție

Michael Schumacher

Michael Schumacher

[Sursa foto: Michael Schumacher- Facebook]

După mai multe săptămâni de comă indusă de medici și luni de spitalizare, a supraviețuit, înainte de a se întoarce în casa familiei sale de pe Lacul Geneva. De atunci, el a locuit în principal acolo, fiind îngrijit de soția sa iubitoare Corinna și de o echipă de medici.

De atunci nu a mai fost văzut, iar actualizările privind adevărata natură a stării sale de sănătate au fost înfricoșătoare. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Michael Schumacher

Michael Schumacher

[Sursa foto: Michael Schumacher- Facebook]

"Am pierdut un megastar al sportului nostru care a oferit atât de multă bucurie multor oameni", a declarat la începutul acestui an fostul pilot britanic de Formula 1 Jonny Herbert- fost coechipier al lui Schumacher la Benetton-. "A fost foarte trist că Mick nu și-a putut avea tatăl în preajmă și este trist că noi, ca și comunitate F1, nu îl avem în paddock. Este o rușine. Corinna a menținut o politică de protejare a intimității soțului ei, doar familia apropiată și acei prieteni de încredere având voie să afle detalii.
Membrii familiei au vorbit rareori despre starea lui, și cu siguranță nu în profunzime. Într-un documentar Netflix despre soțul ei, lansat în 2021, ea a declarat "Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie mi-e dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jurul lui. Tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici- diferit, dar aici. Încă îmi arată în fiecare zi cât de puternic este". 

”Aș renunța la tot doar pentru asta”

Fiul Mick, a adăugat în mod sfâșietor: "Cred că eu și tata ne-am înțelege acum într-un mod diferit. Pur și simplu pentru că vorbim o limbă similară, limba motorsportului. Și că am avea mult mai multe lucruri de discutat.

"Acolo îmi este capul în cea mai mare parte a timpului. Gândindu-mă că ar fi mișto. Aș renunța la tot doar pentru asta".

Citește și: O cunoscută influenceră s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. Ce postase cu puțin timp înainte pe rețelele de socializare?

Mick Schumacher în copilărie alături de tatăl său celebru, Michael.

Mick Schumacher în copilărie alături de tatăl său celebru, Michael.

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Fostul șef al FIA și șef al Ferrari, Jean Todt, este una dintre aceste persoane care are acces la detalii: "El și familia lui sunt familia mea". Roger Benoit, un jurnalist proeminent din F1 timp de mai multe decenii, este un altul. Elvețianul fuma în mod regulat trabucuri cu Schumacher după curse.

Vorbind recent despre starea și recuperarea lui Schumacher, el a răspuns simplu: "Nu. Există un singur răspuns la această întrebare și acesta este cel pe care fiul său Mick l-a dat într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: "Aș da orice să vorbesc cu tata"." Această propoziție spune totul despre cum se simte tatăl său de peste 3500 de zile. Un caz fără speranță". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si