În cadrul unei conferinței a Bisericii Catolice Orientale, Suveranul Pontif a declarat că este încă sub efectul anesteziei şi nu respiră foarte bine.

Citește și: Durere fără margini în familia lui Dănuț, un român de 37 de ani din UK. Bărbatul a fost găsit decedat în fața unei biserici

În acest fel, Papa Francis a promis că delegații prezenți la conferință vor primi un text discursului său.

Pontiful a suferit la începutul acestei luni o intervenţie chirurgicală abdominală, având nevoie de nouă zile de recuperare.

Primele imagini cu Papa Francisc după intervenţia chirurgicală

Vaticanul a făcut publice joi primele imagini cu suveranul pontif, la câteva zile după operație.

Papa Francisc  pare să își revină după intervenţia chirurgicală abdominală. Vaticanul a făcut publice joi primele imagini cu suveranul pontif. Acesta îşi continuă recuperarea și va fi externat în zilele următoare, relatează  Reuters

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: FOTO- Ploile torențiale au inundat o localitate în doar 20 de minute

Fotografiile îl arată pe Papa Francisc într-un fotoliu rulant, vizitând secţia de oncologie pediatrică de la spitalul Gemelli din Roma, aflată lângă rezerva unde suveranul pontif se recuperează de peste o săptămână.

Care este starea de sănătate a lui Papa Francisc după operație? Acesta și-a anulat un discurs la Vatican

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a fost supus pe 7 iunie unei intervenţii chirurgicale din cauza unei hernii abdominale.

Acesta va fi externat în următoarele zile, a precizat Vaticanul miercuri. Audienţele papei Francisc au fost anulate până pe 18 iunie. Suveranul pontif are de asemenea pe agendă o vizită în Mongolia în perioada 31 august – 4 septembrie.

Citește și: Caz incredibil în aeroport! O bunică și-a abandonat intenționat nepoata la check-in

În mod tradiţional, papa Francisc nu organizează audienţe în iulie, moment în care singurele apariţii publice ale suveranului pontif sunt în cadrul rugăciunii de duminică. Astfel, liderul de la Vatican vla dispoziţie o lună întreagă pentru a se odihni înainte de vizită din Portugalia, în perioada 2-6 august, acolo unde va participa la Ziua Mondială a Tineretului şi va vizita sanctuarul din Fatima.

Citește și: VIDEO- Întârzierea scăderii prețurilor alimentelor de bază: Riscul unei penurii la raft și îngrijorările fermierilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si