Copila a fost supusa, joi seara, unor investigatii complete. Potrivit medicilor, minora eleva a suferit mai multe fracturi la coloana vertebrala si contuzii la nivelul membrelor, scrie NewsAr.ro.

Va reamintim ca o eleva de 12 ani, din Arad, a fost prinsa sub rotile tramvaiului. Potrivit martorilor, micuta se uita la telefon si nu a fost atenta la traversare.
Fetita a fost agatata de tramvai si varata sub rotile acestuia, fiind tarata cativa metri.

Potrivit martorilor, minora trecuse de trecerea de pietoni de pe un sens de mers si se grabea sa prinda verde si la cealalta trecere, scrie Arad Online.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit martorilor, cele doua se uitau in telefon si nu erau atente la trafic.  Una dintre ele a reusit sa se opreasca la timp, insa pentru cealalta a fost prea tarziu.
Un tramvai care se deplasa din directia Boul Rosu spre Podgoria a accidentat-o pe una din fete, iar aceasta a ajuns cu totul sub tramvai, fiind tarata de la trecere pana in statie, mai scrie sursa citata.

La fata locului au intervenit rapid pompierii Detasamentului Arad, care au ridicat tramvaiul pentru a putea ajunge la tanara. Dupa o interventie extrem de dificila, fata a fost predata in viata echipajului medical.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si