Caii merg la trap, iar padurea devine deodata animata. Gospodinele iau cu asalt palcurile de urzici si dau zor sa umple cosurile.

Cine nu are manusi, indura! Pe cat sunt de gustoase in farfurie, pe atat sunt de "aprige" sunt la cules!


Cu sacosele pline, culegatorii de urzici isi trag sufletul in fata unui bol cu popcorn. E prilej numai bun pentru un paharel (16:07) si o hora in luminis! 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Imediat ce ajung acasa, gospodinele incep sa aleaga urzicile. Le spala bine, apoi le pun la fiert cam o ora! Intre timp, lasa ceapa la calit!

"Acum, turnam sucul de rosii. Sucul acesta are in el si radacinoase!"

Sosul se ingroasa cu o mana de orez si un praf de condimente. Bucatareasa toaca marunt si fara frica planta care pana acum o ora era "viteaza"! Locul urzicilor e acum peste ceapa calita cu suc de rosii!

Adaugati o ploaie de patrunjel si mancarea de urzici e gata! Pentru si mai mult gust, presarati in farfurie hrean proaspat ras! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si